parfém cez internet..skúsenosti?

tutri

*Evička*
Dostala si tu nejaké odpovede..Aj sa ti podarilo sa nejakým smerom posunúť?..Nejaký letný parfum si vybrať?..Mohla by si potom mi poslať aj že aký si si vybrala ak by ti nevadilo..Ja teraz pozerám aký by som kamoške kúpila na narodeniny..Lebo v septembri bude mať a neviem čo by som jej iné kúpila..

patrisienka

Evicka a co ti v tom brani si taky parfum vybrat? Ved to je to najjednoduchsie, co mozes urobit :)
Aj ked mne sa to uz asi lahko hovori, ked mam skusenost, ked uz viackrat som si parfum kupovala a viem uz co sa mi paci :P

christine2

našla si parfem ktorý by ti nejak vyhovoval, alebo stale vyberaš? Najlepšie je ovoniat niekde v parfumerii, drogerii a potom kupit v eshope, su ovela lacnejšie.

tifaniass

Evicka a co ti v tom brani si nieco take najst?...Ved taka ruza, cierna ribezla...To su krasne zlozky vone...Podla toho si skus vybrat nejaku krasnu letnu vonu...To je take svieze...Takych voni je vela a vies si ich najst aj podla zlozenia...Aby si ich nehladala len nejako naslepo alebo co...

evicka085

pozrela si si ho?.. našla si čosi, čo by sa ti páčilo?.. ja by som tiež chcela nejaký letný parfum.. taký, čo by bol plný energie.. svieži.. to by mi teraz padlo vhod..

fantomka

zlatusa Ale si mi nenapisala, ze ake mas vo zvyku objednavat, ale ten eshop kazdopadne si idem hned teraz pozriet, kedze su spravy uz tak moj drahy aspon nebude spehovat, co kukam, co vyberam, tak v klude si to prezriem :)

Parfemyake

V tomto článku nájdete všetky cenné informácie + tipy na najobľúbenejšie jarné/letné parfémy. -odkaz odstránený-

tifaniass

Na zaciatku keby si mi toto povedala...Ked som este nemala vobec ziadne skusenosti s nakupovanim parfumov cez internet tak by som nechapala...Povedala by som ti, ze je tazke taky eshop najst...Ale nie je to az take tazke, ked sa snazis... :)

Bia2001

Zvyknem kupovať parfémy cez notino.sk Našla som, možno práve na ten váš nejake zľavy na -odkaz odstránený-