parfém cez internet..skúsenosti?

marekana

bronicka A fakt našla som to už, ďakujem za tip ;) Vidíš to by človek ani nepovedal, že by sa mu niečo takéto mohlo stať v kamennej predajni, keď tam bývajú tie parfumy zvyčajne najdrahšie

bronicka

kotricka treba objednavat z overenych stranok, ktore maju napriklad certifikaty na to vies a proste su zname tym, ze predavaju originaly :)
bronicka uz to tu bolo napisane :) teda indicia ako sa k tomu dostat, ja to tiez pisat nebudem

kotricka

ved dobre ale ako vies, ze su to originaly? uznavam, ze aj v kamennom obchode mozu mat fejky ale tak isto to moze byt aj v internetovom obchode, to mas podla mna za jedno

bronicka

musiclover hej aj ja som o tom minule citala na internete, ze tam predavali parfumy, ktore neboli prave a pytali za ne este velke peniaze. Radsej si objednam z internetu, tam kde budem ma zaruku, ze ten parfem je original a nebudem zan musiet dat cely majetok

miza

Zlatusa-ja by som za to tiež toľko nedala. Asi ani keby zarábam viac. Podľa mňa je logické, že keď môžem mať niečo za nižšiu cenu v rovnakej kvalite ako je niekde za vyššiu tak si to kúpim tam kde je to lacnejšie. Akože ja musím povedať, že parfém mi vydrží dosť dlho takže ich nenakupujem často ale v kamennom obchode som bola iba raz pozrieť a sa mi tam z tých cien zatočila hlava normálne

zlatusa

V tom pravdu, je to aj o takýchto možnostiach len niekedy je to fakt škoda peňazí keď môže mať človek to isté za lepšie peniaze a ešte mu to aj príde priamo domov, to sa podľa mňa viac oplatí

Golla

áno vybrala som si nakoniec jednu pre seba a ešte som potom aj sestre vybrala rovno lebo ona má na voňavky podobný vkus ako ja a už ich aj obe používame :)

musiclover

zlatusa - pretože dosť ľudí je skalopevne presvedčených, že cez net sa predávajú iba napodobeniny. Ale ináč aj keby, toľko peňazí by som ja osobne nedala, ale tak je to každého vec, zase niektorí na to jednoducho majú plat a môžu si to dovoliť...

zlatusa

Srandou je, že stále sa nájdu ľudia, čo nemajú problém kopisko peňazí dať za jeden parfum a ja osobne sa im čudujem, že si nevedia nájsť a pozrieť, či sa ten istý parfum nedá kúpiť niekde inde a hlavne za lepšie korunky :)