parfém cez internet..skúsenosti?

kotricka

cakala by si par dni...ale nie tyzden...ani viac nie...zvykne to prist do nejakych dvoch dni...zalezi aj kde kupujes...kedy si to objednas a kopu inych veci to ovplyvnuje...

lorQa

Zuzula keď obchodov s parfumami je už fakt kvantum. A pre mňa je to totál, že španielska dedina v ktorej sa neviem vyznať!
Keď by som si takto chcel kúpiť voňavku, tak ako dlho by som na ňu čakala?

zuzula28

Mydia nie, je dobré objednávať cez internetový obchod, ktorý ti garantuje kvalitu. Ktorý je spoľahlivý, na ktorý sú dobré ohlasy. Nejaký neznámy osobne by som nemala odvahu skúšať ;)

mydia

mersia ako tak čítam, čo si aj ty písala aj baby, tak asi je dosť podstatné to, že cez aký obchod sa rozhodnem nakupovať čo? asi netreba objednať hneď z prvého ktorý si nájdem, či?

mersia

Mozete byt rady, ze ste sa s tym nestretli. Ze ste nemuseli dlho cakat. Lebo to cloveka dokaze znechutit.
Nie nie nebude to tak v kazdom pripade pri kazdom obchode, kazdy to ma inak preto je dobre nakupovat cez taky kde ti to vyhovuje :)

patrisienka

Mersia to som z tohto prekvapena, co si napisala. Som si nemyslela, ze pri niektorych to moze nejaku dlhu dobu trvat. Som myslela, ze kazdy obchod to bude mat priblizne rovnake, no evidentne nie.

hanuschka

Mersia toto myslis vazne? To s tym som sa este nestretla, to keby som tolko mala cakat, tak sa asi zblaznim. Za jedno som strasne zvedava, cize by ma zvedavost asi zozrala zaziva :D A za druhe by ma asi aj panika chytila, ci vsetko pride :)

mersia

By si sa cudovala, ale niektore obchody si davaju fest na cas, to by si ani nepovedala, ale uz som aj tyzden cakala, preto ked to bolo za par dni, tak som bola vysmiata a taka vytesena, ze az!

zuzula28

Tralala s týmto nesúhlasím, už viackrát som kupovala parfum cez internet a takýto problém som nemala, že by som musela si parfum dávať na seba viackrát, normálne mi stačí, keď ho dám na seba ráno a je ho cítiť celý deň ;)

Tralala333

Rozdiel v cene je markantný oproti napr. faan parfumerii, tým, že Notino atď.. eshopy predávajú slabo parfumované vody - testery. Teda keď si zoberieme napr. hugo boss 30ml vo faan stojí 65e a z Notino 60ml za 30e. Len ten z notina si dáte 5-6 strekov a po 2 hod sa mozete opäť.