parfém cez internet..skúsenosti?

zlatusa

Jasné, že si dávam pozor. Šak jak by to bolo.
Sulgeny poviem ti, že z tade by som nenakupovala, treba zo známeho eshopu kupovať, aby sme mali istotu, že to čo príde bude origoš!

norikka

Aj pre toto som ja nazoru, ze objednavat treba len zo spolahlivych eshopov, ktore vedia garantovat kvalitu, lebo takto to stoji cloveka aj cas aj nervy aj energiu. A dokonca teba to stalo aj peniaze navyse.

Sulgeny

Ja som sa nedávno nechala zlákať cenou a objednala som si 3 voňavky z El nina. Super rýchly servis, všetko klapalo a už som sa tešila a plánovala, ako si budem v budúcnosti výhodne objednávať obľúbené značky. To, čo mi poslali , neboli originály. Balenie bolo rovnaké, ale voňali úplne ináč, prenikavo a nepríjemne. Vyrobené boli v Španielsku. Mailom som ich hneď reklamovala, obratom mi odpísali, že ich môžem vrátiť. Ale aby to reklamujucim sťažili a zneprijemnili, tak na adresu v Čechách..., čo ma na poštovnom vyšlo 10 eur. Peniaze mi sice vrátili v plnej výške, ale poštovné som platila 2 krát. A tie vrátené voňavky budú ďalej predávať...

mydia

zlatusa len aby sa raz nestretol napríklad s kuriérom alebo aby nenašiel obal z balíka niekde v koši, či na takéto veci si dávaš tiež pozor?? :D

zlatusa

Kotricka, najmä keď takto kupujem, tak drahý málokedy zistí, že niečo nové som si kúpila, lebo šak nikam poriadne nechodím tak si nemá čo myslieť :P

imka13

Dia z času na čas akože som ochotná niekam zájsť, ale to už musím mať náladu. No proste moc tomu neholdujem, preto som rada, že máme také možnosti, že vieme nakupovať aj z domu ;)

kotricka

dia to sa ti celkom cudujem, ze si to este neskusala...pritom dnes mame take moznosti...mne sa to paci...ja rada takto nakupujem lebo mozem z pohodlia domova...ze vecer si na to sadnem...poobjednavam a rovno domov mi to pride...nemusim ani nos z domu vystrcit...:)

dia58dia

Tak to ani ja nemusim niekedy to je pravda. Ja teraz rozmyslam, ze by som vyskusala parfum objednat mamine k meninkam cez internet, lebo mam toho tolko, ze neviem ci by som mala cas zajst vobec niekde na predajnu. Je pravda, ze som takto este neskusala nakupovat, ale ked vidim, ze maju tu baby fajn skusenost s Notinom, tak asi z tade by som vyskusala kupit a uvidim :)

imka13

S ľuďmi problém nemám, to nie.
Len mám problém, keď je niekde kvantum ľudí a idú sa zblázniť z nakupovania. Proste poviem to tak, že masovky nejako nemusím.