ma niekto s tym vysetrenim skusenosti? mam ho podstupit, lebo len nedavno sa mi objavili zdravotne gastro-problemy. bojim sa, lebo som pocula, ze vraj to velmi boli a ze obcas ani oblbovat nepomoze. je to tak? ci sa nemam bat?
Kolonoskopia
Idem aj ja na kolono 24 hodin pred visetrenim nic nejest iba pit je to neprijemne a bolestive
Vybavte si CT aj za cenu priplatenia si - 3 pacientom z 10-tich pri samotnom vyšetrení poškodia črevo, najčastejšie prepichnutím. Následky sú jasné - konečne Vám môžu diagnostikovať novotvar. Ďalšími 5-mi vyšetreniami Vám budú zisťovať, či to čo dokurvili je zhubné alebo nie.
Kolono sa už robí iba u nás a Bulharsku.
Som súkromný anesteziolog a chodievam \"uspávať\" pacientov k súkromným lekárom i k gastroenterológom. v celkovom znecitlivení Vás určite ošetria u Dr. Michnu v Poprade, alebo Dr. Urbana v SNV. Informácie i na www.anesteza.sk
nahodou prosim Vas neviete ci aj u nas na Slovensku robia kolonoskopiu pomocou narkozy, zatial som mala len dormicum, ale moc mi to nepomohlo. prosim odpiste!! budem vam povdacna!!
ja by som bez narkozy nesla, zle znasam bolest, plakala by som im na stole
no neviem či je to narkóza, každý spomína injekciu al. oblbovák...
Neviem či si to mám pichnúť alebo nie...
ak myslis narkozu, ja som dostala do ruky...
ahojte všetci, ja mám ísť v utorok na kolono a bojím sa...y príspevkov som sa nedočítala kde sa tá injekcia pichá...(možno je to blbá otáyka, ale ...)
ľudia! o kolonoskopii už čítam dva mesiace v kuse, teda odkedy som mala problémy s hrubým črievkom, trvaly dvatýždne odvtedy nič - žiadne bolesti, dnes som bola na gastre, dr. mi povedal, že aj keď bolesti vymyzli, treba urobiť kolonoskopiu, môj ty bože, veľmi sa toho bojím, no spýtala som sa či by som nemohla byť vyšetrená radšej CT-čkom, takže ano, idem na ct, už viem jeho pre a proti, ale dík za veše príspevky, lebo ak by bola potrebná kolonoskopia aj po CT-čku, tak sa určite dám uspať aj keď som niekde čítala, že to stojí dve tisícky a možno my nevyhovejú pretože mám málem sto!