stačí 1sexuálny partner v živote???

samko r.

Pokiaľ si vyrovnaný človek, tak jeden partner stačí. Viem, niekoho baví robiť si nad posteľou čiarky, ale potom behá po kamarátoch s pipíkom v ruke a so sprostou otázkou, " čo mi to z neho kvapká"?

katty19

Babenky mojo, dobre si všimnite tohoto nášho milliho, tak toto je ten týpek na celý život, chválim Milli, a už sa netrápte nad somarinami, dobrí chlapi nevymreli

milli

Vieš, brunuska, ja si myslím, že toto slovné spojenie od toho ďaleko nemá, len je to zabalené do trochu krajšieho obalu, ale v podstate je to to samé.

milli

My asi ozaj hovoríme každý na inej frekvencii. Ja som predsa písal o inom prípade. Ja stále vychádzam z úvodnej vety tejto diskusie od sunnysweetie, ktorá použila slovné spojenie "sexuálny partner". Ja si totiž pod tým predstavujem vzťah, ktorého účelom je výlučne sexuálna skúsenosť a po splnení tohoto účelu rozchod. Lebo ak by mal autor na mysli (nádejný) predmanželský vzťah, nenazval by ho "sexuálnym" , ale jednoducho svojim. Alebo ste už niekoho počuli povedať: "idem za svojim sexuálnym partnerom"? Partner je partner a bodka. Ak ho nazvem sexuálnym, už tým vyjadrujem, že ho mám tak na mesiac dva a potom ho vymením za druhého. To je môj názor.

brunuska

milli ty si to prepac ale vobec nepochopil!! a co ked sa zamilujes a neskor zistis ze nie si jej prvy sex.partner-ze mala holka v zivote jednoducho smolu-tak ju odkopnes???

Dee

no neviem, podla mna to je utopia v tomto svete.
Sice ja som mala a mam zatial len jedneho sex. partnera a naivne si myslim, ze bude aj poslednym a jedinym, ale aj tak sa mi to zda nemozne....

milli

Samozrejme, 555, ze to nie je moj pripad. Ja by so nechcel dievca, ktore metodou pokusov a omylov pride na to, ze ja som pre nu ten pravy.