stačí 1sexuálny partner v živote???

555

neviem čo si tým myslele, ale keď majú nejaký ľudia podobné názory to neznamená že je to jeden človek.Hovoríš o voľnej láske ale tú nikto s nás neobhajoval, len som povedala že do života treba aj nejaké skúsenosti a aj tie sexuálne, ale to asi nie je tvoj prípad, takže Ti to budem darmo vysvetlovať.

milli

Nie som žiaden študent cirkevnej školy, ani som ním nikdy nebol - to si trafila celkom vedľa. Človek nemusí byť hneď teológom, keď má na voľnú lásku zdržanlivé názory. Ale teraz skúsim hádať ja - čo tak kombinácia: brunuska & ne-milli & 555 ? Hovorí ti to niečo? Trafil so dobre? A prezradíš mi, kto vytvoril túto tému?

brunuska

milli neviem mozno sa len nechapeme ale nesuhlasim s tebou!!!zivot je nevyspitatelny!!! nikdy nevies co pride- nikde nemas zaruku,ze s tym partnerom budes do konca svojho zivota!!!!

milli

Ale tieto podmienky si, brunuska, do značnej miery utvárame sami; svojim postojom, svojimi názormi, túžbami. Čítal som jeden príbeh ženy, ktorá mala stále tú "smolu", že "natrafila" na partnera, ktorý holdoval alkoholom a to nebolo jeden- ani dvakrát. Neverím tomu, že je to len náhoda; niečo ich muselo podľa mňa k sebe priťahovať. To je môj názor.

555

Stále mám väščí pocit že Milli je nejaký študent " cirkevnej " školy. Nemyslím to v zlom.Citujem: Lebo keď hladám v partnerovi len sex - ale v tom partnerstve je aj ten sex veľmi dôležitý. Darmo sa budeme do svadby vodiť za ručičky a pozerať sa do očí, keĎ počas svadobnej noci zistím že partner by radšej chlapca a ja som frigida. Pri plnohodnotnom vsťahu je sex veľmi dôležitý a patrí v tom rebríčku na predné miesta - nie na prvé!!!!!! Môžem byť vo vsťahu veľmi sppokojná lebo sa máme radi, máme spoločné záujmi ale, on sa chce milovať 3x denne a ja raz za mesiac. A hneď vznikne problém. Všetko je myslené obrazne tak sa hneď neurážajte.