Neda mi nevyjadrit sa k tejto teme.Precitala som si zopar nazorov ale najviac ma zaraza ze tu vobec bola polozena tato otazka ci je lepsie striedat alebo ostat pri prvom.Vazeni treba sa troska zamysliet ze ci v pripade ze mam vedla seba svojho partnera ktoreho milujem a ktory je moj prvy a zatial jediny ze ci to je v poriadku klast si tuto otazku.Lebo ja tomu vazne nerozumiem.Som svojim partnerom som 3 roky,obaja sme boli neskuseni takze sme si preskakali vselico.Nase zaciatky boli troska zlozite lebo sme sa museli naucit mnohe veci nemali sme nic predtym odskusane s niekym inym a vobec to nelutujeme.Vzdy sme si vedeli nesmierne vazit jeden druheho,podporovat sa a mali sme velku radost z toho ako sme sa spolocne ucili milovaniu aj ked sme sa nevyhli mnohym komickym situaciam ale nikdy sme to neolutovali,to ze sme jeden pred druheho jedini sexualny partneri.Ved to je nieco nadherne,patrit jedinemu muzovi a ked on patri len vam.Ked viete ze jeho laska vzdy patrila len vam,ked viete ze este nikoho sa nedotykal tak ako vas,neprezil s nejakou inou to co s vami.Nechapem preco dnesni mladi ludia maju chut si uzivat a striedat partnerov len aby si cosi porovnavali.Ja som vzdy tuzila aby som nasla takehoto partnera ktory bude moj prvy a posledny.Iste clovek nikdy nevie co sa stane ale v jednom mame jasno a to v tom ze chceme byt spolu,nepotrebujeme nic skusat s niekym inym.Ked sa vyskytol nejaky problem ohladom sexu tak sme to jednoducho riesili hoci to neslo len tak rychlo ale vzdy sme sa proste snazili aby sa nase problemy vyriesili.Preto velmi ocenujem prispevky chalana s menom milli.Ano mozno sa vyjadrij troska nekompromisne ze by nechcel dievca ktore uz s niekym spalo.Ved kazdy chlap by bol rad keby jeho priatelka ci manzelka patrila len jemu.Ja som to takto vnimala pri vybere partnera.Jasne ze som ho nehladala podla toho ale ked som zistila ze moj priatel je este panic tak to bolo prenho velke plus.Podla mna nie je nic krajsie ako mat len jedneho jedineho a ked aj ty si prenho jedina v zivote,potom je to na nezaplatenie.Ale fakt mam ten pocit ze dnesna mladez uvazuje trocha inak a ze nevidi v tom to caro a to je velka skoda ;-(