Momentálne nemám žiadnu partnerku. Ale až ju budem mať, urobím všetko pre to aby náš prvý telesný kontakt prišiel až po svadbe. V tom som značne nekompromisný. O veku radšej písať nebudem, asi by ste ma vysmiali.
Už som z toho o trochu múdrejší. Len v tomto prípade na to hľadím trochu inak. Pre mňa začína telesný život s partnerom odo dňa sobáša. Určite tým o nič pekné neprídem a navyše, stále v niečom zostávam tým prvým (v poradí) pre toho, ktorý sa raz stane pre mňa skutočným manželom/manželkou.
milli-to bolo vysvetlenie - clovek nema stastie- partner ta opusti,umrie...jednoducho si myslis,ze s niekym budes cely zivot-ale neni to tak..
a ano-bolo to z osobnej skusenosti.. a nemala som v zivote len jedneho partnera.a pokial mas partnera stava sa casom aj tvojim sexualnym partnerom-pretoze ja sex povazujem za sucast vztahu.
No, napisala si toto: "...nakoniec sa z neho vykluje cosi...comu by nik neveril, partner ta opusti,umrie...". Nerozumiem, o kom tu pises - je to tvoj pripad a ked ano, tak ktory konkretne? Opustill ta, ci tragicky zahynul? Odpovedat, samozrejme, nemusis.
otazka bola polozena-ci staci 1 sexualny partner-takze odpoved je - pokial clovek nie je promiskuitny-chorobne- kazdemu normalnemu cloveku staci 1 sexualny partner pre zivot. no druha vec je-ci ma stastie a najde toho praveho a ostane s nim cely zivot!
Azda mas, brunuska, pravdu. Napokon to, že som si tvoj príspevok prečítal dokazuje aj moj prvy prispevok k tejto teme (asi 12 v poradi) a dokonca som sa o nom vyjadril velmi pozitivne. Ta sme teda asi naozaj komunikovali kazdy na "inej frekvencii" :)
Len tomu co si pred chvilou napisala asi som celkom dobre neporozumel. Co je vlastne tvojim "srdcovym" problemom? Ten tvoj priatel teda odisiel ci tragicky zahynul - ak to nie je tajne a dokazes o tokm pisat. Alebo, nie je to tak, ze na seba beries vsetky bremena sveta? Dufam, ze si porozumela.