Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stačí 1sexuálny partner v živote???

snehuliacik2

nikoho sa na to nepytaj, len samej seba. pocuvaj sa, vnimaj sa, studuj sa a najdes odpoved. pre kazdeho je to individualne, myslim. najdolezitejsie je vediet, co chces (a nedat sa zlomit,ak to nahodou nevyde,lebo aj to sa stava). pre niekoho je to posvatne, spavat len s jednym clovekom a chranit a strazit si telo len pre neho, niekto potrebuje skusat, hladat, porovnavat... co ty?

soaj

určite by si mala vyskúšať aj iných partnerov. V žitove príde chvíla, kedy dostaneš chuť byť aj s niekym inym. Tak si uži pokial si mlada :o)

brunuska

to je dost divna otazka!!!!
ja osobne sa drzim hesla-nezalezi na kvantite ale na kvalite a je lepsie si pockat na kvalitku ako ....s kazdym :-)
tvoja otazka je dost divne polozena...to ako keby si si spravila konkurz vysukala vsetkych,robila si poznamky a potom si z nich vybrala toho naj??? bez urazky.

.....

urcite nezalezi na tom ze kolko mas partnerov ale na tom ako si rozumiete...mozno najdes spravneho hned a mozno budes hladat a hladat...aj ja som dlho hladala az som ho nasla ale poviem ti ze moj prvy bol tiez ten pravy pre mna len mi ho zobrali drogy keby tam neboli som s nim do teraz..no mozno..ale 5rokov som hladala az teraz som natrafila na dalsieho