stačí 1sexuálny partner v živote???

brunuska

vies milli keby to bolo na svete tak zariadene-ze tento je pre mna ten pravy,ci sa uz tyka lasky alebo sexu a s tymto budem cely zivot a tak ako poviem tak aj bude! - tak to by som s tebou suhlasila.

milli

Stále mám ten pocit, že hovoríme každý trochu o inom. Asi je to už samotným názvom témy, kde figuruje pojem "sex.partner". Takže sa opravujem a tvrdím: nie, jeden určite nestačí. Lebo keď v partnerovi hľadám (len) sex a sex. vyžitie, tak je to "zábava" na celý život (v hľadaní pravého sex.partnera), lebo ten pravý bude vždy práve ten, ktorého mám práve na obzore. Ale či niekoho takýto život naplní, to je pre mňa otázka...

martinka.

Sex je vo vzťahu dôležitý,a zohráva tam veľkú úlohu.Ale je to aj o úplne iných veciach..či si rozumejú aj v inom a dokážu sa tolerovať..a hlavne,či si majú čo povedať..ak nie,stretávajú sa väčšinou len kôli sexu. Každý človek je iný a vyhovuje mu tiež niečo iné..Sto ľudí,sto chutí.. Poznám takých,ktorí su spolu veľmi dlhé roky a predtým nemali nikoho iného v posteli..No poznám aj takých ktorí to striedajú častejšie aj veľmi často..a sú to muži aj ženy..Aj takých ktorí sa sklamali a stále iba hľadajú,no aj tých čo už našli a sú štastný..Ja mám momentálne svojho priateľa vyše roka a bol aj mojím prvým..Ale zatiaľ nepociťujem ničo také,že by som chcela vyskušať dačo nové..rozumieme si veľmi dobre,no raz sa to možno zmení..nikto nevie ako sa bude jeho život vyvíjať..A možno tí,ktorí tak odsudzovali striedanie sexuálnych partnerov ich mali viac ako my ostatní čo to berieme ako samozrejosť.. 100 ľudí,100 chutí..Každy sme iný

brunuska

inak kvalita sex.partnera sa da zistit aj inak ako ho hned odskusat..samozrejme prakticku stranku si treba casom kazdopadne overit :-)

brunuska

do bodky suhlasim s tym co teraz napisala Katarinna!!! ale zeny to vnimaju trosku inak ako muzi myslim, a co clovek to nazor.

katarinna

Ja som predsa nehovorila, že treba sskákať na každého ktoho vidím. Ja som konštatovala, že mi to absolútne nevadí koľko mal žien predomnou. na čo by to bolo dobré sa preto trápiť, bola by som na úrovne hlupane ktorá mu to vytýka pri každej príležitosti. je to moj názor, som dostatočne sebavedomá a istá si sama sebou aby som nežiarlila na to čo bolo, a ako vtipne poznamenal brunuška je jedno na čom sa učil hlavne že vie. nechcem tým povedať že striedal ženy každú chvílu ale pokiaľ ich mal do 15 tak ja to jedno. vadilo by mi keby sa to číslo nezastavilo pri mne. A ešte kým mi začne odporovať, mne napríklad stačí ten jeden. to vsjo.

milli

Dobre; na mám medzery v pomenovaniach, ty v gramatike, ale aj tak, vďaka za upozornenie, budem si to už pamätať. :)

amandaa

ahoj sunnysweetie. prosím ťa prečo si nám nenapísala do témy o tej celulitíde? vela báb ťa o to prosí tak nám pomôž,bud taká milá. dakujeme

brunuska

milli nie forum ale tema- a myslim,ze je to jedno z akeho dovodu zalozila tuto temu-aj ked taketo temi- sa daju riesit donekonecna a na zaver sa nikdy nepride-pretoze je to individualne- kazdy dostat do daru svoj zivot a zije si ho podla vlastneho uvazenia,nemame pravo starat sa ludom do ich zivotov, posudzovat ich ani odsudzovat ani vnucovat im svoje nazory,ci navody ako maju zit !!! kazdy nech si zije ten svoj zivot ako chce-pretoze je jeho!!!