Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

stačí 1sexuálny partner v živote???

brunuska

aky zdiveny kvietocek???aka divoska???
realita byva ina ako sa na pohlad zda a nikdy nie je nic take ako vyzera!
:-) ale nie som svata-no zijem si svoj zivot tak aby som sa na seba mohla pozriet bez hnusu do zrkadla!

brunuska

nie som svata-no clovek sa uci na vlastnych chybach-dozrieva,dospieva.. sama som casom dosla k zaveru-ze sex bez lasky pre mna samotnu nema ziadny zmysel,no partneri by si mali vyhovovat vo vsetkom-to jest aj v sexe-aby mohli byt stastni.

milli

Mne sa zdá, kitti, že je do veľmi komplikovaná cesta - kvôli môjmu utvrdeniu vyskúšam dvoch, troch mužov (prípadne viacerých), aby som sa uistila, že mi stačí aj ten prvý. Ale stále mi tu vadí jeden rozmer. Keď teda už ich "musím" vyskúšať viac, nestačí to povedzme takou formou, že s každým budem chodiť napr. pol roka na kávu a do divadla? Musím každého vyskúšať v posteli? Až potom je to hodnoverné? A keď sa ťa teda opýtam diskrétne, kitti, tá nespokojnosť spočívala na úrovni sexuálnej, či vzťahovej? - nemusíš samozrejme odpovedať, keď nechceš.

katty19

milli, chápeš to dobre, skutočne sa mi páči tvoje zmýšľanie, je v ňom hĺbka; nechcem ti nadbiehať, len považujem za správne doceniť, čo je dobré

kitti

No je to u kazdeho inac. Ja som nechala mojho prveho,lebo mi nieco chybalo.Potom,po par zlych partnerskych vztahoch som prisla na to,ze ten prvy bol najlepsi-len bol prilis dobry a ja som nevedela,ze od neho uz nie je lepsie.Ja som na to doplatila,ze som nezostala pri nom.Ale keby som zostala pri nom,aj tak by som nebola stastna,lebo vtedy som ho este nevedela vazit.Teraz konecne som zase nasla niekoho,je na 99%O.K. To je uz dobre nie? Len som chcela povedat,ze ak mate viac partnerov,mate lepsi prehlad a tak zistite co vlastne hladate.Ja som bola darmo stastna s tym prvym,nebolo to ono,lebo nieco mi chybalo a ktomu som potrebovala viac partnerov,aby som zistila co mi chybalo.

milli

Pre vysvetlenie, aby nedošlo k omylu a niekoho som tým z prispievateľov neurazil: Zdá sa mi, že samotná téma je zle zadefinovaná, resp. si ju každý vysvetľujeme po svojom. Keď ten text preložím inými slovami, vyjde mi asi toto: "Poraďte, je dobré zostať hneď pri prvom partnerovi, alebo si vytipovať nejakú množinu chlapcov, vyspať sa so všetkými a potom podľa môjho gusta si vybrať toho pravého?" Alebo povedzte, teda, ako to chápete vy?