stačí 1sexuálny partner v živote???

milli

Milos M, prečítaj si po sebe, čo píšeš. Najprv dávaš dôraz na krásu a užívanie a potom tvrdíš, že sa ti jedná o kvalitu. Takže naozaj si myslím, že žartuješ. To by ale nebolo od teba férové voči sunnysweetie ani voči nám ostatným.
Znova sa pýtam: nie je toto fórum vykonštruované???

brunuska

pozri milli ja si zas myslim,ze sex je pre vztah a manzelstvo dost dolezity!!!
a nikto tu nehovori o tom,ze sa s niekym hned vyspi-teda ja urcite nie!
no cudoval by si sa ako sa niektori pani dokazu dlho pretvarovat a potom len kukas co je to zac!

milli

Lenže ak sa s tým niekym hneď prvú noc vyspím, asi z toho charakteru moc neodhalím, ako keď s ním chodim niekoľko mesiacov. Tak dlho sa pretvarovať nedá - hlavne ak život prinesie rôzne nečakané okolnosti. Samozrejme, že nikto nemá na chrbte certifikát kvality. Zdá sa mi ale, že sme trochu odbočili, lebo staviame šťastný manželský život na sexuálne prežívanie.
Inak, dúfam že to bolo jasné, že tá moja posledná odpoveď bola reakciou ešte na ten Milošov príspevok.

brunuska

vies milli dalo by sa diskutovat donekonecna- je dolezite ci to clovek robi zamerne alebo nie-striedanie partnerov! kazdy nech cini tak aby sa mohol rano na seba pozriet do zrkadla!
tot moj nazor. nikoho neodsudzujem... mnohi proste len nemali stastie,hladaju to svoje stasticko...

milli

Prepáč, keď tu ale treskne takúto vetu, tak neviem, či si z diskusie robí žarty, alebo to nebodaj myslí vážne. Ja si myslím, že som reagoval adekvátne. Nech to posúdia iný...

brunuska

milli suhlasim...ale zivot je priserne dlhy...striedanie partnerov...mozes byt s niekym na jednu noc a mozes s niekym stravit rok zivota alebo viac- velmi diskutabilne....nik z nas nemoze s urcitostou tvrdit ze bude mat v zivote len jedneho partnera-zivot je nevyspitatelny... niektorim nam toho praveho vzala smrt,niektori odisli za lepsim.... rozne.

milli

"vykluli sa z toho blbci co nas len vyuzili,klamali atd." - toto si neoverím, brunuska, intenzívnym striedaním partnerov, ale tak, že s partnerom dlhšie chodím a zistím jeho charakter.

brunuska

milli kazdy ma pravo na svoj nazor, toto je forum...
neodsudzujem tvoje moralne nazory... tak ty neodsudzuj nazory inych!