Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

petjas

Caute.
Na schudnutie doporučujem sadu troch sprejov od Organic mission. Mám to vyskúšané na sebe, odbúravajú nielen vonkajší tuk ale aj nebezpečný tuk ktorými sú obalené orgány.
Info na emailovej adrese.

lenik27

Pomaham ludom pri chudnutí zmenou zivotneho stylu. 100% funkcne bez jojo efektu. Ak mate seriozny zaujem napiste mi na :

lenik22@gmail.com

Jednoducha teoria v praxi s vysledkami od 5 do 48kg.

zdenka78

Caute
Vas chapem baby, ja som sice nemala az taky velky problem, len 15kil, ale tiez to bolo na nevydrzanie. Ja mam super skusenost so salonom v Kosiciach Lineal. Maju tam program, s ktorým schudol aj Vojtek 20 kíl. Da sa na ich stranke stiahnnut ebook ,kde je super vsetko dopodrobna vysvetlene. Mne to dost pomohlo. Zatial som zhodila len 7 kil za necelych 6 tyzdnov ale som spokojna.
Ked chcete pozrite si ich stranku lineal.sk, maju to tusim ako revolucne chudnutie.drzim vam palce

zlatkoKorba

Jesť často kazde 2,5 až 3hod..k tomu aeróbny tréning, najlepsie bežiaci pás, najúčinnejšia je rýchla chôdza... K tomu doplnky výživy:L-carnitín + nejaký termogénny spaľovač... :))
A výsledok bude určite OK :))WWW,PROFITNES,SK

alenka 1983

equita tu knihu som si kupila neviem ci sa da stiahnut ten jedalnicek v tej knizke vyzera priblizne tak ako Ivett 16, taky podbny mam aj ja teraz myslim ze idem dole s vahou.

jajalinka prosim ta nerob blbosti trvalo tym neschudnes a znicis si pecen a ine organy

equita

Alenka, tá kniha je dobrá? Dá sa niekde aj stiahnut či len kupiť? Kukla som si to na nete a vypadá to zaujímavo, len akým principom chudla ak sa smiem spýtať?? :)