Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

malaanka

Môžeme sa dohodnúť/tie,ktoré majú záujem/,že sa budeme deliť o dobré rady,dobré recepty a po Novom roku si povieme,ktorej sa podarilo koľko schudnúť.Súhlasíte moletky?

jaja_H

tak aj ja...
cely zivot mam nadvahu.
Teraz som sa zatala a nezrala, ale NIC,
len vodu a ovocie a zeleninu. ZA MESIAC mam minus 20 kil a vypadane vlasy, polamane nechty, vynechanu menstruaciu...
NEBLBNITE!!!
Ziadne drasticke diety!!!

Treba JEST a ne ZRAT a hybat sa aspon kolko vam vaha dovoli.
Aj plavaren, ci len schody v baraku su lepsie ako gauc a telka.

alenka 1983

Ahojte Hedka , Karabinosova, a Malanka,
ja som zatial schudla iba malo tak nejako nechcem velmi radit ale niektory prispievatelia ako Ivett Requiem Milky a boba schudli vela a zlepsili si zdravie sposobom ako popisuju tejto teme.
ja drzim velmi podobnu dietu ovocie doobedu ale mam aj ranajky vlastne karbohydratovu desiatu vlocky celozrny chclieb atd. lebo je to podla mna dolezite (potom v noci nevyjedam chladnicku) potom v podstate od obeda az po veceru zeleninu a proteiny, chude maso . tuniak , vajicko atd mliecne vyrobky velmi nejem ( nie je mi z nich dobre), sojove ano. beriem dodatocne vitaminy a ine doplnky (chlorelu spirulinu). Velmi som zredukovala cukor aj sol a bielu muku a vyrobky nejem vobec iba velmi minimalne ryzu a zemiaky, ale iba na obed vecer uz nie.
Ta knizka sa vola Kila ktore mi zmenili zivot od autorov Julia Raslova a Judita Gambicka. V knihe je aj dvd s cvikmi este som to neskusala uz by som sa mala rozhybat konecne po dvoch mesiacoch stale chodim na prechadzky ale nejako som leniva na poriaqdne cvicenie este dnes vecer zacnem.
Potrebujem schudnut tak 0d 35-40 kg neviem za ako dlho sa mi to podari ale nedavam si velmi vysoke ciele dlho sa to na mna lepilo tak neviem ci to rychlo zide- asi nie. Len mam zavazok pokracovat dalej a neprestat s dietou a uvidime ako to pojde.Budem sa vazit znovu v utorok.

Este som zabudla povedat ze ovocia nejem vela maximalne dva kusy denne.

malaanka

Môžem vedieť o akej knihe sa tu píše?Tiež potrebujem veľa zhodiť,ale som už staršia,tak neviem ako to pôjde.

Karabinosova

Dobry den.Potrebujem pomoc surne potrebujem zhodit 40 kg potrebujem niejaku inspiraciu neviete o niejakej sutazi v ktorej ide o to kto viac schudne?????Bolo bz to super neviem sa niejak do toho pustit dakujem Katka