Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

Sima xD

Ahojte, potrebujem zhodit 20 kg ale nedari sa mi...Dajte prosim rady...Moje kamosky maju 45 kg a stale drzia diety ..len ze ,chcem ich prekvapit a schudnut sama . :) Vopred dakujem

Marsmeloun

cawte baby ... možem sa k vam pridať ??? mne treba schudnuť 20 kg čo je veru tiež dosť si myslím ... ja som sa rozhodla dať na delenu stravu .. aj ked viem že vela ludí ma proti tomu vyhrady .. ale mne tento štýl vyhovuje .. a chcela by som si ho aj udržať .. už som ju raz držala a vtedy som sa cítila perfektne .. aj ked človek ide na redukciu do kupel alebo si da spraviť dietetický program zväčša je to všetko o delenej strave ... idem sa začať pravidelne stravovať .,, raňajky o 8 , desiata o 11 , obed o 1 , olovrant o 4 a večera o 7 ... nesladené čaje a voda ... a dufam že moje telo si zvykne na pravidelný prísun jedla a bude popúšťať z tych mojich zásob tukových ... :D este idem začat cvičiť pilates tak polhodinku až hodinku denne , okrem toho mam 2 krat do tyzdna tanecne treningy ...a v skole som si dala aerobik ako telesnu .. tak dufam že sa mi to podarí .. lebo to potrebujem kvoli operacii zmenšenia prsníkov ... :D takže tak ... kočky idem s vami do boja :D :D

isabella

velmi obdivuhodne, ze si sa rozhodla, drzim palce, ja som od januara schudla 26, ale to ja som rodila a naozaj to oproti tebe tym padom nebolo tak vela, no robis dobre a nech si hovori kazdy co chce, ze sa sam sebe aj s kilami navyse paci, tak nikdy tym ale nepotlaci zdravotne rizika, takze mas moj obdiv a nech ti to vyjde, ale pamataj, ze to je beh na dlhe trate, ze to bude trvat aj viac ako rok, tak pevne nervy

PqwertikaE

aute, pridavam sa ku vam, mam 20 rokov a pri vyske 178 mam 106 kg....skusala som uz rozne diety ako 13 dnova mliecna, 90 dnova, pri kazdej bol zelany uspech , ale i taktiez nezelany neuspech....ved to poznate...mam znizenu funkciu stitnej zlazy, no moja perfektna doktorka ma nnehodla liecit, ziadne odporucania nedokaze dat, ako sa stravovat, hybat-povedala mi, ze mam drzat opat 90 dnovku, ale to nie je riesenie..a liecbu vo forme lieciv taktiez nezvolila, nechapoem ju, mam zvyseny prolaktin a testosteron, vsetko sa mi uklada do bokov, pas mam celkom chudy, ale na tych bpokoch mam vsetko. dajte mi aspon vy nejake rady co a ako, alebo aspon ako zacat..so sladkym to ja neprehanam,...raz tyzdenne si nieco zahryznem..aj to asi len zo zufalstva, nie z chuti...ostatne baby pojedia kona vola a su jak sparatka...

mimula

baby, len tolko vam poradim...najdolezitejsia je cista voda, pripadne ciste nesladene bylinkove caje, snazte sa pit co najviac vazne, neustale pri sebe flaska cistej vody, a uvidite ten efekt...uvidite co to s vami spravi za mesiac...zarucene...to je to najpodstatnejsie..

equita

Je to super :)
Ja som mala hrozný problem s raňajkami, to bol pre mna des, proste ráno mi nechutilo a potom som už nejdela ked som šla do školy alebo do roboty, a najedla som sa až v podstate na desiatu, alebo ako som zvykla ráno len káva a cigaretka .. O:-(
Ale teraz už viem že ak to naozaj chcem dá sa všetko a nie je to až tak ťažké :) A za ten skvelý pocit to bude stáť, ešte mám pred sebou dlhúúúúú cestu ... ale verím si a to je dôležité! ;)

linka :)

equita zatial som spkojna, lebo ma to nijak neobmedzuje.

Na raňajky si dam napriklad celozrnny rožok (s maslom a šunkou a zeleninou, alebo s nejakou natierkou a zeleninou) alebo jogurt s vločkami a s nejakym ovocim.
Na olovrant ovocie, alebo niečo sladke napr. fit tyčinku, ale snažim sa to neprehaňať, pokial mi vyslovane nechuti tak si nedam (ale tak raz za mesiac každej žene zachuti :))
Na obed idem s kolegoucami, u nas robia hrozne zle šalaty, nechutne, tak si radšej vyberam nejake masko na prirodno s ryžou alebo zemiakmi (ale časť prilohy sa vždy snažim nech, tak 1/3, ani nie že sa snažim ale proste sa seba sama opytam či mi ešte treba a vtedy zistim, že vlastne už nie už nie som hladna) :))) to je finta, ale pokial mi napriklad chutia cestoviny, alebo niečo sladke (napr. makove šulance), kebab, pizza ...tak si dam :)

Olovrant nemavam, to je chyba, ja viem, ale ako si som sa ešte nenaučila, no zmenim to :)

Na večeru si dam čo je doma a môžem. Napriklad maso s čalamadou , polievku, pečenu alebo dusenu zeleninu so syrom, ale si urobim syrovy tanier, rybku ...proste je jedno čo len tam nesmie byť muka, cukor, ryža, zemiaky...

Tento spôsob mi zatial vyhovuje, začala som plavať, sem tam idem na prechadzku, alebo potrapim orbitrek... :)

Ja som už držala asi 100 diet a jedno ma naučili, že pokial si niečo odopieram, tak sa mi to vrati, takou silou, že to potom nezvladnem...a zjem všetko naraz.
Tak preto pokial mi chuti na obed pizza tak si ju objednam, ale zjem z nej tolko aby som bola syta. Naučila som sa sama seba počuvať :)
Len nezakriknut :)

equita

linka: zine to zaujímavo, popravde ani mne sa ani trochu nechce zaoberať sa rátaním KJ ... celý den mam na starosti aj inu robotu a nie ešte počítať niečo navyše ... ale zas uznávam že aj to je založené tak že to má hlavu aj pätu :o)

linka :)

Ahojte :)
Ja by som chccela schudnuť 30-35kg.
Od januara som sa učila raňajkovať, bolo to ťažke vôbec mi to nechutilo, no veď nie sa čo čudovať cca 16 rokov som neraňajkovala a o pravidelnom jedle nemohla byť ani reč... a tak som sa prepracovala k tomu, že som začala papať pravidelne a schudla som 7kg, no len zle je keď ma začne nahaňať "mlsna"... ja som vtedy schopna zjesť čipsy, čokoladu, proste všetky "zdrave veci".
Ja velmi rada by som na to išla ako niektore z vas, ale ratať si KJ ma nebaví...

Čitala som knihu Norbiho tajomstvo a nejako ma to nakoplo...v skratke:
Podstata je v tom že
do 12h. môžeš všetko,
po 12h. vynechavaš muku a cukor
po 15h. vynechavaš škroby (prilohy-zemiaky, ryža)
a jesť sa môže tušim do 22h., ale tak neskoro nejem,tak do 18h. max sa snažim...

Citim, že kilečka zo mňa pomaly padaju, ale v knihe ja odporučane, že 30dni nevažiť, tak nevažim :))))))

Dobre je to v tom, že keď chcem sladke, tak si to dam doobeda, lebo môžem, ale neprehaňam to, dam si napriklad polomačane sušienky dobra vlaknina, alebo idem na zmrzku, ...a nemusim mať vyčitky...
A nie somm hladna :)))

equita

Jeeeej baby :)
Ja som rada, veľmi rada, že niekto založil takúto tému !!!
Ja mám nadváhu vysokú, cca ešte 30 kg, desať kíl som už zhodila, ale v priebehu posledného roka, no ieč extra som nerobila, vobec som si nezmenila stravovanie ani nič, len som sa jednoducho začala pravidelne, skoro každý den hýbať ... až po roku som si uvedomila že som dáko schudla a že všetky gate sú mi veľké a že veci založene v skrini v "oddelení - musím do toho schudnúť" sú mi už dobré :)
Ale nejde to len tak, viem že na to mám, aby som schudla naozaj a natrvalo, len sa potrebujem rozbehnúť a nakopnúť sa na tú správnu vlnu ... Mám 21 rokov a nikdy som nebola chudá, a viem že chudá ani nebudem ale aspon tak aby som sa cítila dobre a nehanbila sa v lete vybehnut niekam na pláž :o)) Držím vám všetkým palce a MY TO DOKÁŽEME !!!