Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

Maoam

suhlas s IVETT, moje telo sa preplo az ked som zacala jest pravidelne, mensie davky ale castejsie za den, okrem toho to velmi dobre zlepsi travenie a cinnost criev sa upravi, telo prestane skladovat tuky a vodu a metabolizmus sa zrychli, len to trocha trva, kym sa to prepne

IVETT16

sisaaaaaa, ja som pri chudnuti necvicila skoro vobec... len som chodila vela peso... takze myslim ze pri tych detoch by to aj mohlo stacit :-) cca 70% pri chudnuti robi strava a 30 % percent je pohyb.... cize ak spravne zmenis stravu tak sa ti podari schudnut aj bez svicenia... jest 3 krat za den je malo... musis jest aspon 5 krat za den, predpokladam ze pri detoch stavas skoro rano a chodis spat neskoro, cize jest musis kazde 3 hodiny... mozno ti to vyjde aj 7 krat... naposledy 2 az 3 hodiny pred spanim... treba si jedlo rozdelit na mensie davky a jest casto, nemusis sa bat nepriberies, ak budes jest casto male porcie zrychli sa ti metabolizmus a zacnes chudnut.. drzim palce

sisaaaaa

jessi_11111 jaj no okolo deti sa veru nabeham zacinam okolo siestej a vecer sadam o pol desiatj :))ale z toho veru neschudnem.TERAZ AJ CVICIM KAZDY DEN NA TEJ DOMACEJ POSILOVNY NO DAKO MI TO MOC NEPOMAHA OKREM TOHO ZE SA CITIM LEPSIE :)) NO ASPOM NA DACO JE TO DOBRE.NO MNA BABY NAHOVARAJU AJ NA ZUMBU ze sa z toho chudne no neviem mne sa to nepozdava :)).JEM MAXIMALNE 3 X ZA DEN A STALE PRIBERAM :((.JEDINE Z COHO SA MI PODARILO SCHUDNUT BOLA DELENA STRAVA ALE TO NEODPORUCAM TEN JOJO EFEKT DVOJNASOBNY :(

jessi_11111

sisaaaaa podla mna to ze detom, vari peries, upratujes hras sa s nimi aj to povazuj za nejaky sport :D alebo si chodt e zabehat cela rodinka chodte na tury a zaved pravidelne cvicenie 3 krat tyzdenne najlepsie ponedlok strdu a piatok alebo v nedelu. ked aj kazdy den :D

Lou

taak ja sa idem pochváliť....síce zatiaľ len s minimálnym výsledkom, ale lepšie ako nič:) ....v pondelok ráno som mala 93kg, keď som sa dnes ráno vážila, po 4 dňoch pravidelného stravovania a troche pohybu som mala 92,4:)...viem, že to nie je nejaký extrémny rozdiel ale tak ma to pozitívne motivovalo...a ľahšie sa mi bude pokračovať:)

[zruseny17]

tak rozhodla som sa aj ja opisat svoj pribeh:)
pred 10 rokmi som schudla za tri mesiace zo 108 na 73kg-meriam 178...Nikdy som nebola na cvicenie ani na diety ani na pomale chudnutie,takze mi neostavalo ine nez sa zatat a nejest.Mala som osemnast,strasne silnu chut schudnut,bola som po skole,mala som prazdniny tak som si mohla dovolit hladovku.
Vahu si udrzujem stale-uz desat rokov,aj napriek tomu ze tiez mam znizenu funkciu stitnej zlazy a este aj beriem kortikoidy.Je sice pravda ze uz nevyzieram chladnicku,ale ak mam byt uprimna,uz sa mi ani nechce a jest mi ani nechuti:))
Vsetkym vam drzim moc palce,vsetko ide,len treba strasne moc chciet!!!

nikki.7

ahojte bojovníci...držím vám palce na dlhej ceste za vidinou krásnej postavy..budem vás sledovať, pretože veľmi dobre viem, čo to je chudnúť.

Pred dvomi rokmi som začala bojovať aj ja a doteraz sa mi podarilo schudnúť 16 kg...Prvých 7 išlo dolu po troch mesiacoch a ďalšie išli už len tvrdým treningom a samozrejme stravou...Do roka som to mala dolu...Teraz je však najťažšie udržať si to...