cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
zle? Nieeee :-) Nuf...
maalanka aj ja som ho mala,aj herbalife,alli,a zaruceny sposom ako schudnut je 5x denne jest mensie porcie aby metabolizmus stale pracoval,mam to vyskusane,lahko sa to povie,a tazsie to ide v reale,ale ver mi uspechy su.Aj ked pomalsie,ale iste.
Milky, moja otazka znie: M.M.19.10.75?
Baby,dala som sa presvedčiť a objednala som si sprej na chudnutie FULL FAST.Ked mi príde,napíšem ako pomohol
Teta dora, samozrejme. Milky
Peter Bauer dakujem za radu a za mailovu adresu . Ano samozrejme zalezi aj od kvantity. Tie mnozstva su dost male jem menej a casto no budem si to zapisovat aj presne vazit.
V podstate jem potraviny s nizkym glykemickym indexom tie zemiaky naozaj nie casto ani bielu ryzu.
myslim ze nie kazdy kto sa k nam pridal je aktivny prispievatel tak vlastne presne nevieme kolko nas je.
Neviem ci to cislo je dolezite .
Prispevkami si pomahame a navzajom sa informujeme snat to nieco da (dufam ze v pozitivnom zmysle) aj tym ktori sa k nam pridali pasivne a sleduju nas alebo nase prispevky citaju len tak.