Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

evik1

Helus,bicykel je super aj na klby,fakt.Ved nie si vrcholová gymnastka,aby si sa trápila na nejakých náradiach,viete prečo je toľko výmyslov nástrojov ,pomôcok a strojov a doplnkov na cvičenie?Aby si každý vybral,čo mu vyhovuje,veď kolko ľudí,toľko chutí,každý má iný charakter,povahu a teda aj činnosť ktorej inklinuje,okrem toho všetci sme jedineční a máme odlišné pohybové predispozície,alebo oslabené niečo,tak nebudem robiť toto,za to,že to robí on.vyberiem si svoje.základ je pravidelnosť a musí ťa to tešiť,nie robiť zle.a robiť to dostatočne dlho,v správnej TF,aby tam ten plameň horel dlho,aby to malo efekt.takže helus bike je super.hádam nebudeš skákať cez švihadlo.kolko máš prosím rôčkov?

Helus

moly56 ja mam tiez koleno na operaciu prasklo mi v nom,za mesiac idem,a kazdy mi odporuca ist do fitka cvicit,na naradie,ja by som ale radsej na kondicny bicikel,aky mas nazor na to,ja si ten bicikel chcem aj domov kupit.

Milky

moly56
"Teraz som isla z vahou dolu a ani nehladujem.. Brala som vsetko mozne.." Nepokaslala si si metabolizmus? Zrejme chyba pevna vola.

moly56

Ahoj bambuľky, moj príbeh.... váha 90kg a
ani gram dole. Brala som reduktily, slimy alli, plávala som,dvakrát do týždňa som chodila do posilovne pod dohladom trénera, tam som akurát prišla o koleno a po operácii som ešte viac pribrala až.... ma zoznámili s pani z Oravy ktorá sa zaoberá psychickou a fyzickou očistou teľa a ducha. Po dvoch návštevách u nej som šla váhou dole a ani tak nehladujem budem v tom pokračovať a napíšem vám ako to dopadne. Držte mi palce.

malaanka

Dakujem za rady,aj pc je dobrý,ked všade vypisujem aspoň nejem.Budem sa vážiť po novom roku,uvidím či som dačo schudla.

Milky

Malaanka, daj si k televizoru nejaky trenazer a kludne si daj. Ak si budes pri dvojhodinovom filme davat i rezen so zeleninou, nic sa nedeje..

Helus

malanka teta dora ma pravdu,su to vyhodene peniaze a chut som mala stale rovnaku,a pouzivala som to ako sa pise.Ziadne,ze chute neboli,jedla som tak isto,ako predtym.Ked si pri telke maskrtna,nakrajaj si karelab na platky,a ten vecer chrumaj,pomaha to,ja sice uz nemaskrtim vobec,ale volakedy som mala rada aj oriesky,aj cipsy,a ine veci,ale tie casy su uz prec,som na seba tvrda,viem si rozkazat,a aj sa mi to dari dodrziavat.

malaanka

helus mala si ten sprej FULL FAST?To o jedení viem,ale neviem si rozkázať večer pri telke.Celý deň je to v pohode a večer všetko pokazím.Tak som si myslela či mi aspoň v tom večernom prejedaní nepomôže.