cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
Evik1 dakujem ,veru ze je zo mna polovicna zena,moj nebohy krsny vzdy vravel,ze mam rit jak janosik ramena.A to ma stvalo,ale on sa nedozil toho,ako vyzeram teraz.Ale ja som spokojna.Malanka ja mam aj fit liptu doma dobre vciky sa daju aj na nej cvicit,a je pre ludi s viacej kilami,je dobra na chrbticu.Ja som ju aj vnucke kupila ma 6 rokov,a spolu sme cvicili,pokial sme byvali v jednej domacnosti.Prajem vam pekny den,
Ahojte!Milky,to si postihnutý ako ja.Pekne a beháš každý deň? Alebo dávaš aj nejaké pauzy?Aký šport robíš? myslím okrem behania?Helus,ty musíš byť ako vymenená-gratulácia.To je ako od Mira Veselého v tej jeho knižke Chudnutie AKO.SK,tiež tam píše ako schudol a čo je problém pre obezneho.malanka máš na výber z takých menej dynamických cvičení-napr.pilates,joga,existuje aj power joga,kupila som si DVD-JE TO SUPER,ALE MALA BY SOM SA čASTEJšIE DOKOPAť.kalanetika-tie cvoky idú priamo na svaly,a netreba besne švihať končatinami,pekne pomaly a ťahom-účinky sú výborné,potom aj ten bike,al.eliptical ako aerobne cv.milky odkiaľ si? ak to nie je tajné?
Ahojte baby maalanka ja uz mam doma bicikel,sice len pozicany,od buducej svatky,takze od zajtra zacnem pomaly slapat,aby som to neposlala,lebo do operacie este musim chodit do prace.Ved kazdy den budem pomaly pridavat minuty.Priatel nebol doma,ked ho syn doniesol,bol si pre kluce od bytu u mna v praci,vikend som pracovala.Priatel skoro skolaboval,ze co je to za rarohu,a ja na to prinajhorsom,si budem mat kde zupan zavesit,takze doma ok s biciklom.Eviik mala som 100 kil,a dietami som to dala dole,a cvicenim+pracou v zahradke.Dnes som sa vazila a mam 68 ale cakam zajtra menzes.
viete mi poradiť niečo domov na cvičenie,som už staršia,s kopou zdr. problémov.Ale chcem schudnúť a aj zlepšiť kondíciu.
Evik.
Ja kazdu nedelu beham po vonku, svojich cca 20km. Ked je pekne pocasie cez pracovny tyzden, tak beham vonku takmer denne cca 8 - 10km.
Ale ak je zle pocasie ci mi sibne a mam obdobie ze trenujem dvojfazovo (rano od 4:30 do 5:30) i vecer (od 20:30 do 21:30) koli kondicii, tak iba na trenazeri.
Beh je super, ale zdravie a bezpecnost az na prvom mieste.
Milky daj link na nejaký coss trenažér.dík.
veru,treba zainvestovať,ja som mala ,ale kettler,predala som,aj eliptical som mala-predala som.stepper som mala 2x-predala,trampolínu-predala.king gym na brucho-predala,leg perfector na stehná-predala do frasa ,ja som taká ťava! stýále len behám,lebo dnu sa neviem tak vyhecovať,ale kto nie je blázon ako ja,je to super alternatíva.nie každý má takú vycvičenú dýchaciu trubicu,že môže aj pri -25 ano dobre počujete bez ujmy na zdraví,akurát ruky aj napriek ohrevným vankúšikom,ja mám z toho taký hovadský pocit a potom tie endorfíny,najmä v zime,že prežila som...hahaha fakt,ale tiež ma už bolia členky a to nemám nadváhu,opotrebovaný materiál,takže si nakladajte pomalšie.
Tak to je super.Vieš čo máš robiť,akurát ano aj v zime treba,však? a inak ako sa Tebe podarilo popasovať sa s kg?niečo som tam čítala,že si mala 100kg?
evik1 cez svihadlo urcite nie mam 46 rokov,tak ten bicikel si zadovazim pod stromcek,uz som volakedy mala ale som ho pozicala susede,bola po oiperacii,a vratila ho v dezolatnom stave odtrhnuty pedal.Tak sa potom vyhodil,a cvicim doma na fit lopte,rychlu chodzu vonku,a v lete zahradkarcim,len teraz uz nie,vtedy mam pohybu fakt dost.