Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

Milky

Ahoj Alenka 1983.
Co som robil? Hlavne som sa nepozeral na vahu denne, iba raz za tyzden. Predsa sa nebudem zbytocne deprimovat.. Ale v jednej literature som cital, ze pokial ti stagnuje vaha, tak treba restartnut metabolizmus. Su 2 rozumne druhy.
1. Od vecera do rana, cize 36 hodin nic nejedz, iba vela pi, minimalne 2 litre.
2. Sok velkym treningom.
Myslim ze to bol dr.Streda, mozem ti to vecer najst a potvrdit.
Ak si spominam, jedna pani si hladovanim tak pokaslala metabolizmus, ze musela byt 3 ci 4 dni na infuzkach, kym sa restartol. Ale tento post (varianta c.1, cize 36 hodin nejest) sa moze iba vo vynimocnych pripadoch a nie pravidelne (kazdu sobotu), lebo si nan telo zvykne.
Byt tebou, zatnem zuby, schovam tu hlupu vahu do skrine a vytiahni az na Vianoce.

alenka 1983

Ahojte ako vam to ide? Mne nijako teda nechudnem ani nepriberam. Momentalne na trenazery necvicim kedze ma bolia klby neviem co je tomu pricina co starnem ci co ale asi som to cvicenie prehnala asi som mala ist na to pomalsie. V minulosti som na tom cvicila casto ale zasa som bola asi o 25 kg chudsia. Ostavam verna prechadzkam.
Moly 56 ako to dopadlo s tou psychickou a fyzickou ocistou o co tam presne ide?
Milky prosim ta povedz mi co si robil ked si mal stagnacne obdobie cize ked sa vaha nepohla dole? teda pokial si takou fazou presiel.Dikes.

PS: velmi sa ospravedlnujem za hrubky ktore sem tam v rychlosti robim.

Helus

Ahojte dievcata som rada,ze sa vam dari,a kila idu potichucky dole,len tak dalej,aj ja som disciplinovana,a mam s toho radost.

alenka 1983

Ahojte , ja Vas v tichosti sledujem a vytesujem sa :) :) ze je na s viac a viac.
no tak mne sa zatial podarilo zhodit 9.2 kg som rada. No teraz sa drzim uz tyzden na tej istej vahe neviem ako dlho to potrva
je to na nervy. bola som v gyme na cross trenazery , suhlasim je to super vec , len nemam na to doma priestor tak sa tam musim trepat a asi sa budem 3-4 krat do tyzna pre zaciatok.

malaanka

hedka a prečo neskôr? Ja nemám ešte nafúkanú loptu ale sľubujem,že zajtra si ju nafúknem a hned začnem aj cvičiť.Pridaj sa aj ty,budeme dve a povieme si ako nám to išlo.

hedka

Rada si prečítam všetky rady od Vás,ale jedno je isté,že pokiaľ nemáš pevnú vôlu,nepohneš sa ďalej.Ja som pre začiatok začala viac piť tekutiny,lebo som neporiadna!!! a pijem len velmi málo,denne cca 1l.Teraz je to asi 1,5-2l.a vidím ,že to trochu pomáha za 3 týždne cca 1-2 kg dole.Neskôr pridám fit loptu,ktorá mi večer slúži ako podnožka na nohy pri telke.

Helus

evik1 bicikel vcera super,dnes ziadne problemy s kolenom,a cvicila som 15 minut,pre zaciatok.Inac som rano skocila na vaku.a za tyzden mam -800 dole,co ma velmi tesi.Zatial som dala dole 2.800g a blizim sa k mojmu cielu pomaly,ale iste.Este 2.10 a budem v cieli,ale ostanem sa takto stravovat,a ked pojde dole este,tak sa nenahnevam.

evik1

Milky,aj kto máte doma nejaký eliptical,napíšte mi prosím,aký typ máte,idem si kúpiť a čo to som už poštudovala aj recenzie,ale nie všade sa dá.Jasné,že lepšie tie robustnejšie a pevnejšie,aj podľa ložísk,klbov zotrvačníka a pod,tak dajte nejaký návrh plís,dík.

Helus

Maalanka loptu si nafukaj urcite,ta je velmi dobra na chrbticu,a cvic s tym,co ti vyhovuje.Ja ked som mala 25 rokov a vyssiu vahu,tak som sa citila zle,a teraz supeer,neboj aj kila pojdu dole,vek si nevsimaj.Urcite to zvladnes,drzim palceky.

malaanka

Dakujem za rady,loptu mám,len ju nafúknuť a skúsim aj kalanetiku.Mám doma aj Total gym,ale ten mi nevyhovuje,radšej asi orbitrek.Myslíte,že to zvládnem ako 60 ročná?A ešte ma čaká operácia krčnej chrbtice