cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
Aj ja by som potrebovala schudnut,takych 30kg,mam dve deti a pri druhom som pribrala dost a nejde mi schudnut...,kedysi som mala 55kg a teraz 87kg a som z toho z nechutena,lebo sa nemôžem obliect,tak ako kedysi... :(
baby ja by som vam len chcela poradit ze pri takej velkej strate hmotnosti je dobre sa poradit najskor s lekarom, aby ste nemali nejake zdravotne problemi
DRZIM VAM PALCE VSETKYM
evik1,teraz mám najviac problémov z chrbticou.6.12. idem na operáciu platničiek krčnej chrbtice.
a s čím máš problémy malaanka?
alenka1983 dobre sa ti podarilo nás bacuľky zmobilizovať.Utešene nás pribúda.
A chcem sa opýtať,ktorý prístroj na cvičenie je pre mňa vhodný.
Som už staršia s kopou zdrav.problémov.
malaanka,
co sa vazenia tyka musim sa odvazit castejsie lebo si to kontrolujem teda hlavne ci som nepribrala inac by sa mohlo stat ze by som vobec neschudla ale velmi casto sa vazit nema zmysel.
zasa sa asi odvazim az za par tyznov,
alenka1983 ved sme sa dohodli,že sa odvážime až po Novom roku.Ja idem na budúci týždeň do nemocnice na operáciu,tak dúfam,že si reštartujem organizmus a potom to pôjde ľahšie.