Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

Lubenkaa

Potrebujem tiež schudnúť, mám taký nápad, založme si na facebooku svoju stránku, kde si budeme radiť a podporovať sa. Kto je za? Ja idem na to...

strašidlo

Milá Alenka1983.Mne sa podarilo schudnúť 16kg za 6 mesiacov,chcem ti poradiť nedrž sa žiadnej diety,ale týchto faktarov:
-pi čaj na nechutenstvo,1mésiac
-nestresuj sa že z jedla priberieš
-usiluj sa jesť menej ako doteraz,čajík pomôže
-určite denne cvič(predpokladám,že si bacuľatá) úplne ľahké cviky aspoň 2xdenne 30minút-na lačno a 1hod.pred spaním,ale určite
-cviky:tanec,alebo pohyby plávania,bicyklovanie v ľahu...
-jedz čo máš rada,ale menej
-pri jedení si povedz(to málo čo zjem vycvičím a hlavne tomu ver)
-denne sa nahá pozri do zrkadla a neváž sa každý deň,iba raz za týždeň.
-celé chudnutie začína v hlave,v tvojom mozgu,ver mi.
-nevzdávaj sa, prvý mesiac vydrž aj keď nebude výsledok(o to rýchlejišie to pôjde potom)
-dodržuj svoj nový režim
-miluj život a chci sa páčiť
-hlavne si ver
Držím palec a napíš ako to ide,som podstatne staršia a darí sa mi chudnúť ďalej

alexuska

Ahojte baby s veĽkou nadváhou..Som na tom podobne ako vy ... mala som 99 kg,a teraz som postupne za 3 týždne dala dole 3 kg..cielom bolo dať dole 49 kg,už len 46:D ha ha..sny treba mať :D..bABY aký máte jedálniček?... pretože moj jedalniček nie je taky prisny,niekedy doobedu zožerem dva krát tolko ovocia ako by som mala :/