Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

alenka 1983

Lenulik,

naposledy ked som sa vazila mala som dole 9.2 kg zhruba za tri a pol mesiaca (od prvych pokusov) odvtedy som sa nevazila a budem sa bud okolo 23teho alebo az po Novom roku.
Zatial mam o cislo mensie ryfle tak to berem ako uspech. Nechcem sa hnat do velmi rychleho chudnutia lebo mi to nikdy predtym nevyslo.
Tebe sa zda ide chudnutie super aku mas vlastne presne dietu a ako cvicis?

malaanka

Ja sa chcem vážiť až po vianociach,potom napíšem.
Jem pravidelne malé porcie,len nemôžem pridať pohyb.Ale verím,že aj zmena stravovacích návykov pomôže.

lenulik6

Hmmm , skoda nejak tu postradam cerstve spravicky od tych, co sa snazia schudnut z vacsich cisel... Alenka, tebe to ide ako?? :-)

Helus

Ahoj Maalanka,mrzi ma to s tou operaciou,aj ja som bola od pondelka v nemocnici na tej ortroskopii.A zajtra sa odvazim dneska som prisla domov,to boli hladove dni,mali ma robit v utorok,ale bolo to az v stredu,takze tam jedlo bolo len vecer.Ale vobec mi to nevadilo,bol tam stres,takze na jedlo chut nebola.Drzim palceky,nech sa to da do poriadku.Aj u mna bude vymena kolenneho klbu,to je iste,mam ho velmi poskodenne.

lenulik6

Ahojte, tak ja sa zatial 2tyzdne drzim. A podarilo sa mi dat dole 3,5 kg. Treti tyzden je u mna vzdy kriticky, tak som zvedava ako to zvladnem. Papa

malaanka

Ahojte.Tak som už po operácii,ale bohužiaľ nedopadla najlepšie.Nejdem sa na tomto fore rozpisovať o podrobnostiach/na to je založená iná téma/ a zatiaľ jediným kladom operácie je,že som schudla za týždeň 4 kg.Ešte stále nemôžem dobre prehltať tuhú stravu,takže dúfam,že zatiaľ si organizmus zvykne ,budem jesť malé porcie a schudnem.

Elis9

caute vsetci,mam 34 r, po liekoch som sa vypracovala zo 67kg na 95 (nikdy predtym som tolko namala ani po prezierani sa), po vysadeni liekov mam cca 87-89, vyska 163 a kedze mam vyoperovany zlcnik, nemozem ziadne crazy diety, stiahla som si 3 tyzdne jedalnicka Julie Raslovej,zda sa mi to normalne a zdrave stravovanie-chudnutie.Inak, moja idealna vaha na 163 cm je tych 63,lebo mam pevne svalstvo chvalabohu, pri 58 kg som stracala menzes a kvazi som len prepletala nohami ako v bezvahovom stave a pritom, kazdy by povedal, ze by to mala byt moja idealna vaha.Bolo by super, keby sme sa tu dlhodobo motivovali.

alenka 1983

Ahojte,
strasidlo dakujem za prispevok ano snazim sa do diety "zakomponovat" aj vizualizaciu a pozitivne myslenie. Momentalne mam s toho celeho dobry pocit. Som velmi rada ze sa ludia pripajaju a radia s vlastnych skusenosti. Pevna vola samozrejme je velmi dolezita zatia sa mi zda ze pri mne zotrvava. Kazdy den sa snazim motivovat a si pripominat preco to robim a o co sa vlastne snazim. Pozeram vecer na you-tube pribehy ludi co vela schudli je to super motivujuce. Minule som pozerala biggest looser australia finale, to je fakt super kolko ti ludia schudli aj ked si myslim ze dost rychlo mozno az prilis, ale ten rozdiel pred a po je uplne uzasny!
tu je link keby ste si chceli pozriet:

www.youtube.com

ma to desat casti sa mi zda po 10 minut. ten link je na prvu cast. je to v anglictine ale ide tam hlavne o to vidiet tam tych ludi pred a po chudnuti podla mna.

Dievcata co sa tyka face booku ja na facebooku nie som a uprednostnujem fora takze v tomto sa asi nepridam ale samozrejme drzim palce!!

Dufam ze malaanke vsetko dobre dopadlo
prajem vsetko len to najlepsie.