Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

bebe25

Konečne dobrá tema. Po zdravotných problémoch bez pohybu sa moja váha vyšplhala závratne vysoko. Za dva roky som pribrala viac ako 30 kíl. Teraz som začala jednu kúru spoločne s klubom XXL, ktorý je zameraný na zmenu životného štýlu. Všetci užívame prírodné doplnky (celkovo tri). Každý z nich má svoje cielené účinky, ktoré v tele pôsobia individuálne. Mne osobne naštarovali metabolizmus očistili ma, naštartovali tráciaci systém a vyrovnali hormonálne výkyvy, presne to som potrebovala. Iným zase pomohli v nadmernom prejedaní sa. Je to skvelé, všetkým vrelo odporúčam, ak chcete môžte sa zapojiť aj vy.

alenka 1983

Bejinka, tak som rada ze sa ti podarilo s pomocou pripravkou otehotniet a ze aj s cvahou to ide nadalej ako si chces.
Ja som mala tak isto s plodnostou problemy ktore so pripisovala mojej nadvahe a aj hormonalnym problemom. Zazrakom som otehotnela a mam 1 dietatko. Nemozem a ani nechcem sa na neho nejako vyhovarat ze teda ma do tejto situacie dostalo tehotenstvo pretoze ked som otehotnela mala som o 7 kg viac nez mam teraz celkovo mi vaha velmi hore nevysla nadvaha suvisi s mojim predoslym zivotnym stylom.
V preparaty verim do istej miery ale aj tomu ze sme kazd iny a nie kazdemu pripravky vyhovuju alebo na kazdeho funguju to fakt podla mna zalezi od konkretneho problemu. Ja som sa vzdala uplne myslienku chudnutia s taky niecim pretoze u mna nikdy nic take nefungovalo ale verim hlavne vo vyzivove doplnky ktore energizuju a cistia. Ale om rada ze sa ti tymto dari. V tehotenstve podla mna fakt zalezi hlavne v tych poslednych mesiacoch jest ale fakt nie za dvoch a kontrolovat to aj ked su kadejake chute ( to sa mi darilo v tehotenstve nejako viac nez cez tieto vianoce ;) :)

Chiliko ja si myslim ze obezitolog moze momoct alebo terapeut ktory sa tymito vecami zaobera, pokial ma vlastnu skusenost s chudnutim teda napriklad ja osobne by som nechcela aby mi radil o chudnuti niekto kto nema vlastnu skusenost - stihlim sa lahko radi, ale vela veci nechapu lebo nimi nepresli. Ale to je len moj nazor.

Nechcem zniet smiesne kedze mam pred sebou este tak 30 ale celkovo sa mi podarilo dat 1 kg s tych dvoch pribratych dole zatial.

chiliko

ahoj Alenka.. rada sa pridam potrebujem aj ja zhodit.. okolo 30 kg fuj ved sa to aj tazko píse.. chcem postupne.. do marca chcem upravit jedalnicek.. a v marci chcem navstívit aj fitko..
Rozmyslam aj o nasteve.. najskor obvodnej doktorky co poradi.. a popripade nejakeho obezitologa ci dietologa neviem ako sa tento odbornik aj vola.. myslite,ze je to dobrý napad?? pomoze volaco aj odbornik??
velmi chcem.. dokazem to.. uz len kvoli sebe.. mam plno peknych veci... kazdý den idem kuk do zrkadla.. a hned ma prejde chut na jedlo..He to praktizujem vecer..

BEJINKA

mala som 80kg pred 10 mesiacmi schudla som 20kg pomocou vyzivovich doplnkou boli sice trochu drachsie ale stalo to zato lebo ked som mala 80kg nedarilo sa mi otehotnieť 2mesiace potom ako som schudla a upravil sa mi metabolizmus som otehotnela dnes som v 8mesiaci tehotenstva bála som sa že v pokročilom štádiu tehotenstva priberiem naspet na 80ale nestalo sa Tak pribrala som len minimum 10kg takže mam 70 a cítim sa úžasné virobkom dakujem a nedám nane dopustiť AK to chce mniekto vyskúšať s doplnkami Tak mi kľudne napíšte na mailovú adresu beascensna@gmail.com vybavim vam aj nejake zlavicky spolu to dokážeme verte mi držím palce všetkým

alenka 1983

no dolu mi nezislo nic .
2kg mi vysli hore :(
Velmi nerada to priznavam :(
Dufam ze ostatni su na tom lepsie ako ja.
No nic, bojujme dalej v Novom roku.

alenka 1983

Ahojte,

Prajem Vam vsetkym krasneho Silvestra a v Novom roku hlavne vela zdravia, stastia a lasky a nech sa dari vo vsetkych oblastiach zivota
(a nech sa nam vsetkym podari schudnut tak ako chceme :0) )

Alena

lenulik6

Alenka, aj teba sa vyborne dari.. No ako chudnem. Nechcela by som tu davat priklad. Lebo viem , ze sa ma jest 5x denne aspon no a ja jedavam iba trikrat denne, ale medzitym nejake ovocie alebo oriesky a posledne jedlo mam pred siestou ... no a je pravda ze vecer pred spanim som uz dost hladna. Zatial to zvladam dobre, ale mozno casom pridam aj druhu veceru. Uvidim ako to pojde dalej.

Tiez sa bojim Vianoc... ako to ustojim, no je to len na mne.

Drzim vsetkym chudnucim palce, papa.

Milky

alenka 1983
Vobec sa nestresuj. Daj si namiesto jedneho jedla zakusok a hotovo. Alebo si vecer o 30 minut dlhsie cvic.

alenka 1983

Inac ja sa fakt vianoc bojim aby som sa nerozozrala a nestlstla vsetko spat. Blble obdobie co sa diet tyka...:)manzel takmer akceptoval fakt ze nepeciem vela sladkosti tohto roku nejake ale aj tak budem musiet ale snazim sa najst recepty kde sa da redukovat tuk cukor biela muka. budem sa snazit mat to(apetit) pod kontrolou budem si kazdy den pripominat ciel a dufam ze to pojde ok a ze neostanem v soku s cisla na vahe na Novy rok.