Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

Milky

Ovisat koza? Pre bohatych operacia, ktora sa vola abdominalna plastika.
Bohuzial, nam ostatnym chudobnym zostava iba nosit kompresne pradlo..

malaanka

Ahojte všetci.
Ja sa ani nemôžem pochváliť,že som schudla 10kg,pretože to ani nebolo tak mojou vôľou,ale zdrav.stavom.
Bola som na operácii krčnej chrbtice a nemohla som prehltať.Tak len maličké porcie.
Ked´som sa dostávala do normálu,tak som dostala silný zápal obličky,bola som v nemocnici a nejedla som vôbec nič.
Teraz mi to ostalo,že jem malé porcie a chudnem dalej.Začína mi už ovísať koža.Neviete niekto čo s tým?Cvičiť ešte nemôžem,mám pooperačné komplikácie.
Ale napriek tomu,že som písala,že sa nemám čím chváliť,som veľmi rada,že váha išla dolu a snažím sa o další úbytok.

chiliko

Milky nikto nestoji pri mne.. hehe.. teda neviem ako si to myslel .. mrkvovu lubim celkom... to mi chuti..
Alenka: no pojdem vecer kupit volaku .. do tesca.. uvidim dufam, ze ma nesibne ked sa postavim na nu.. hehe... vecer napisem ako som dopadla.. jehe..

alenka 1983

Chiliko tu vahu si urcite zaobstaraj len sa na nej nevaz velmi casto (3 krat denne ako ja niekedy)lebo to ta len zbytocne vystresuje kedze vaha pocas dna skace hore dole.

chiliko

Milky mas pravdu... ziadne vyhovorky...poctivo sa drzim a celkom to aj ide neviem kolko vazim neviem kolko som schudla.. ale ked budu rifle velke bude dobre.. he... normalne ma to bavi.. a mozem ti povedat..nemam ani chut nejak jest vela.. len vecer trochu kriza ale mrkvova stava plus voda to riesi..he..a dnes lopatovanie snehu.. miesto fitka ina makacka..

alenka 1983

Myslim ze ten nadobkovy system je fakt doba myslienka.
zatial som si nadobky brala len s obedom do prace ale fakt ved sa mozu takto predpripravit aj ranajky aj vecera, tym nie je sanca na pridavanie si dalsej porcie alebo dacoho nevhdneho. Ja si budem pripravovat jedlo na druhy den v najedenom stave
Ta pevna vola je fakt dolezita a ja Ta Milky fakt obdivujem.
Dobroprajna rodina milujuca jedlo moze veci trochu dobabrat ale zasa je to o fakt pevnej voli.
Ked som mala asi tak 8 rokov tak si pamamtam ze na mna doma kricali ze som tucna a ze len jem (co bola fakt pravda lebo som mala apetit) ale potom o dva dni ma cakali v kuchyni na tanieri laskonka a puncovy rez - to si este doteraz pamamtam bola som s toho popletena ale jasne apetit zvitazil ako asi v tomto veku stale v pripadoch ako ja. No rodinka mala asi vycitky svedomia lebo som preplakala dva dni po tom co mi vynadali.
Moj syn ma iba rocik a uz teraz sa mi zda ze s jedenim problemy mat nebude apetit ma mat po kom velmi by som chcela pre neho iny zivotny styl nech nie je ako ja a nech sa potom ked bude starsi nehanbi ze ma tucnu mamu- to som trosicku odbocila od temy. Moj muz tiez rad papa a je bunko ale aj ma skoro 2 metre tak to na nom az tak nevidno ale uz aj on zacina jest sriedmejsie tak sa tesim ze si zosuladime jedalnicky.

Milky

chiliko
Zaobstaraj si plastove nadobky a priprav si do nich jedlo na nasledujuci den. Ked ti zazvoni pripomienka na jedlo, siahni po jednej a hotovo. Nemusis sa starat, co mas v chladnicke..
Moja zena, (nakolko bola proti mojmu chudnutiu), pravidelne zasobovala chladnicku zakuskami, gulasmi, a podobne..
Je to len o pevnej voli, nevyhovarat sa na - konecne priatel odisiel, konecne prazdna chladnicka :o)

chiliko

ahotje.. tak ako vam to ide.. ja sa zatial drzim.. priatel je na tyzden prec..tak kludne mozem dietovat.. ziadne nutkanie na nezdravu stravu.. vsetko co bolo doma som mu pekne zabalila.. cize.. mam v chladnicke.. prazdno.. dnes sa idem merat.. musis si nejaku vahu zaobstarat.. aby som presne vedela ako to ide dolo budema to motivovat.. uz teraz sa tesim na kazde kilecko... dole...