cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
Milky
my ženy sme háklivejšie na svoju váhu a ani ja ju nepoviem,aj ked kilá išli dolu.
Až ked budem spokojná,potom sa možno priznám koľko som mala.
uz mam doma vahu... jeho... ani nenapisem kolko mam lebo katastrofa... proste musim zhodit minimalne 25kg ... no ani som si nepripadala taka velka ako vaha ukazala.. dietku poctivo drzim.. a nemam veru chut ani porusit..tesim sa na kazde kg dolu.. bude to nadlho ale tentokrat musim chcem.. budem krasna a zdrava..
ja si trochu strazim svoj denny prisun potravin ...
a stravim takych 1400 kalorii maximalne
a spálim tych 2700 minimalne
takze mesacne schudnem asi tak 5 a pol kila
..........................
clovek schudne jedno kilo tuku ak spáli 30 000 kilojaulov viac ako zjedol ....
to znamená že ak denne spálite o 1000 kj viac ako zjete schudnete o mesiac jedno kilo ..... ja to pocitam na kalorie ... 1 kaloria je zhruba 4,18 kilojoulov.... ked usetrite denne 1000 kalorií = 4180 kj tak spalite za mesiac okolo 4 kíl
.....
len si treba pocitat kalorie ... a upravit si jedalnicek a pohyb aspon 4 hodiny denne ... bud niekde kazdy den chodit na 4 hodiny vonku a v kuse chodit alebo do fitka ....
vela stastia prajem pri chudnutí :)
seruste baby,síce niesom žena ale poradit vám viem, ja som dal dole 20 kíl za mesiac. urcite to bolo behaním,kedze som celé leto behal,bycikloval a podobne.Uz ist schodami hore/dole je pokrok . Tak by ste mohli zacat. Nakup vo velkom stredisku napr. Eurovea je fajn,lebo je velka,pobehate cele dni ,pretoze ste zeny rady nakupujete .Nejedzte vela ale zase ani malo ,pretoze vam to moze uskodit . Sprchujte sa studenou vodou,udajne to spaluje tuky,mozno je tu blud,neviem . K jedeniu znova : nejdzte málo !! znizuje energiu a to je zlé,pretoze potom len priberáte! jedzte tak ,aby ste sa najedli na 3 hodiny a potom znova 3 hodiny . po 18-tej hodine nič nejedzte ,pred spaním vypite pohár ,dva mlieka ,aby ste mali energiu v spánku,aby vám to nebralo zo svalov . Chodte do fitka,ak sa vám chce ,alebo behajte . Ja som schudol 20 kíl za jedny prázdniny letné a poviem vám,pred tým som vypadal ako buco,no teraz som narástol,schudol a nikto ma nezpoznal dokonca ani babenky :) .
ahotje no ako to ide??? mne celkom fajn.. ma niekto doma rotanu?? ako sa natom cvici... ma to vobec zmysel kupovat??? hhehe..
Ahojte.
Tak som si zvykla na malé porcie,že už mám výčitky svedomia,kedˇ náhodou zjem viac.
No práve včera som nevydržala a zhrešila som.
Takže dnes o to menej.
Ale fakt sa to dodržuje lepšie,ked sa môžeme vzájomne podeliť a pochváliť alebo aj naopak.
Tak som zvedavá ako nám to pôjde dˇalej.
ahojte ako Vam to ide... co Alenka kolko je dole kg..?? kazdy dodrzany den je pre mna vyhra.. dnes rajcinky tuniacik... to je mnam..
baculka normalne je len upravit stravu a hybat sa...ako sa stravujes?