Požadovaná funkcia je prístupná iba pre administrátorov

Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

Milky

Nebudem ti vyvracat, co si nechces dat vyvratit. Kazdy ma pravo na svoj vlastny nazor. Ked sa na teba budu vsetci pozerat a prevracat oci.. To uurcite.
Mimochodom, su posilovne cisto pre zeny, su posilovne, ktore maju hodiny iba pre zeny. Teda viem, o jednej v Pezinku a v Malackach. Uz 3x som navstivil takuto ustanovizen a mali to tam napisane..
Ale myslim ze nie je problem si to zistit. Urcite ti osobny treneri na zaciatku povedia co a ako.

chiliko

Malanka... no ja tiez fakt mam fitko nove superne.. blizsko od domu vidim do okien.. len mam pocit ze tam chodia len krasne stihle zeny.. a ja by som tam iba posmesky pocuvala..hehe mam respekt .. zatial

chiliko

MILKY dakujem za povzbudenie.. akurat.. zas som dotlacila tuniacika.. vo vlastnej stave.. vecer planujem len mrkvovu stavu.. .. pocitujem ale stale hlad.. mam nervy stoho.. dufam, ze to coskoro prejde..

malaanka

Myslite,že v posilke chalani nepokukujú po štíhlych babách?
Ja osobne sa tiež hanbím tam ísť.
A nás moletnejšie ohovárajú.Neverím,že sa každý venuje len sám sebe.

malaanka

Ja by som chcela mať také miery ako má tvoja manželka.
A neviem si predstaviť z čoho ešte potrebuje schudnúť.
My ženy asi nikdy nebudeme spokojné.

Milky

Chiliko.
V posilke ma kazdy starosti sam so sebou vacsinou sa sustreduje sam na seba. A ak si myslis, ze budes jednina, tak po jednej navsteve ta to prejde. Uvidis, ze je nas tam plno..

chiliko

MILKY katastrofa.. je tazke to napisat.. ver ze napisem neboj.. dam par kg dole a hned sa priznam.. ta vaha ma nastartovala viac asi ako som bola.. zatial dodrziavam papkanie .. ale rada by som pridala aj cvicenie ale zatial nemam nejak odvahu zajst do nejakeho fitka.. mam pocit ze sa budu na mna pozerat ak na obludu.. rozmyslam motivacne sa prihlasit do sutaze pana Karabinosa.. no priatel nechce otom ani pocut.. he na tajnaca prihlasim a ved foto poslem az na konci sutaze..