Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

chiliko

MILKY ja som tu svieckovu odmietla.. viem kazde odrieknute jedlo je posun dalej.. Ja sa etikatam nevenujem.. neviem presne co je co.. nikdy som tomu nevenovala pozornost.. ak mas potreviny ktore su malo kaloricke.. sem snimi.. rada sa necham poucit..

Milky

Mimochodom, spocitaj si kalorie svieckovej a knedle - zistis pomerne desive skutocnosti. Ked si povies ze iba toto si este dam.. potom toto.. a tuto este povolim..
Koho chcete klamat? Svoj organizmus urcite nie..
Mimochodom, je vela potravin, ktore su urcite zdrave, ale nie dietne. Pozerajte si tie etikety..

chiliko

miaea neboj pojdu kilecka dolu... len treba pevnu volu... !!! prajem vela uspechov. a kazdy den budeme sledovat ak ti to bude odbudat..

Baby.. co tak vzdy pondelok vazenie???? hmm nie kazdy de!!!

chiliko

vrtacka: ahoj.. no ja jem teraz velmi malicko snazim sa vela porcii ale fakt velmi malo.. trochu potrebujem nastartovat organizmus.. pijem vela mrkvovej stavy to mam proti hladu.. no som rada kludne sa mozeme podporat.. tesim sa.. ako nam to pojde spolu dole..

vrtačka

tak ono môžeš si aj sviečkovú spraviť na zdravý spôsob :). ja som sa práve dostala k obedu (boli aj raňajky aj desiata :)), takže ryža, kuracie mäsko s pol cuketou a cibuľkou :). Mám mäsom namrazené cca po 100g, netuším ale koľko by mala byť jedna porcia. Neviete? ryžu si zvyknem vážiť tak po 40 - 50g. A zelenina podľa hladu.a dala som si malý pohár sójového mlieka, mala som strašnú chuť na niečo. Poobede idem do práce a keďže teraz spávam asi 4 hodiny, na dnes sa mi podarilo 5, tak si dám nejaké oriešky na olovrant a na večeru bude tuniak s ľadovým šalátom a troška cestovín - ak by neboli cestoviny, nevydržala by som v práci. A možno uhorka ešte. neviem kedy sa dostanem do postele. Inak jem výrobky len z celozrnnej múky. A večer bude prechádzka :). A odolávam, lebo nemám doma nič, s čím by som "zhrešila" :)

chiliko

vrtacka... sme natom podobne .. len som nizsia.. a mam o kilecko viacej hehe..no teda dosmiechu to veru nie je ale hadam tie kilecka pojdu rychle dolu..

chiliko

ahojte ako sa dnes dari..?? ja odolavam vsetkemu dobremu.. Moj mili priatel dnes dopratal do práce svieckovu 4 knedle a nejaku cibulovu polievku.. chcel mi spravit radost.. no pekne som mu dala priborcek spapkal jednu porciu navyse.. hehe .. netrapim sa preto aby som jedla svieckovu.. nie?? nabuduce mi donesie len salatik..hehe prevychova..

vrtačka

Ahojte, ja by som sa tiež pridala, ak môžem...Začala som poctivejšie dodržiavať režim, pretože u mňa je problém nepravidelné jedenie a málo a teraz cez zimu takmer žiadny pohyb. Kilá mi išli dolu pomaličky, ale prišlo stresové obdobie, začala som viac nejesť ako jesť, jedla som hlavne večer a zastavilo sa to, dokonca som 3 kilá pribrala. Takže zase začínam.
Meriam 168, vážim 90kg. Veľa, viem, ale nejako sa nehanbím. Milky má v tomto pravdu, musíte si uvedomiť, že aj takto ste pekné, ale chcete spraviť niečo pre svoje zdravie a budete aj krajšie :). Mne začali ísť kilá dolu až potom ako som o tom začala rozprávať a ako som si priznala to, koľko vážim a že si za to môžem sama.
Som zvedavá ako mi to pôjde a aj vám ostatným :). Ja mám teraz veľmi hektické obdobie a hlavne kopu stresov, ktorých sa nezbavím najbližší polrok, tak som zvedavá. Inak sa snažím jesť každé 3 hodiny, cvičiť zatiaľ dvakrát do týždňa, kalanetiku a ešte také cvičenie z dvd mám. O také 2 týždne by som chcela pridať častejšie cvičenie, tak verím, že si nájdem čas. Do tej posilky sa tiež obávam. možno časom..Držím vám prsty

Milky

Chiliko.
Ja som na zaciatku pocuval, ze zaludok sa do mesiaca stiahne a prestanes citit hlad pri malych porciach. To uurcite. Hladny ako cenkovej deti na 14tej strane.
Zena prave dopiekla babovku a tvarohovu penu a pre mna 3 jablka. Rano mliecny koktail, o 9:00 varene zemiaky s varenym vajickom.
A ja by som jedol dobre, mastne grilovane kura..
Nepomoze nic, iba zapriet sa..