Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

malaanka

Ahojte
vyskúšal niekto z vás jeden až dva dni do týždňa,nič nejesť a len piť nesladené čaje a neochutenú minerálku?
Ja som to vlani robila vyše mesiaca a pomohlo mi to.Neviem,či je to vhodné aj v zime.Cítila som sa zdravšie a ľahšie.
A hlavne som vydržala nejesť.Ked som bola hladná,tak som sa vždy napila vody.
Asi to idem skúsiť aj teraz.
A dúfam,že kilá pôjdu dolu.

vrtačka

Milky, ja som také kombinácie objavila :). mne sa strašne zmenili chute odkedy som začala jesť inak. Nezjem teraz strašne veľa vecí, čo som zbožňovala, lebo ma z nich napína, prípadne preženie a jem veľa vecí, čo mi predtým nechutilo a teraz sa za nimi neviem dojesť. Hollandia jogurt mi nechutí, ochutené nejem, iba biele a ten biely je o ničom. Ja skôr pozerám na množstvo tukov v jogurte a teraz mám obdobie, kedy jem jogurty smotanové, biele, sú síce veľmi tučné, ale ten malý jogurt mám vždy minimálne na 3krát. inak asi by som umrela od hladu, keby mám na obed vločky :) musím mať aspoň raz denne varené.
chiliko no ja som zatiaľ nenašla taký džús, čo by bol naozaj bez pridania cukru :). skús sa pozrieť, koľko umelých sladiel tam máš, s niečím to ochutiť musia, keďže to má od mrkvy veľmi ďaleko :). A pohár džúsu by si si mala dať namiesto napríklad desiatej alebo olovrantu. Nie ho piť na zahnanie smädu, resp. hladu. Džús je síce pohodlnejší, ale mrkva zdravšia :). jesť by si mala veru také 2 až 3 hodinky pred spaním.

Milky

Myslim, ze Hollandia je hlavne v Tescu, v Kauflande nie. Tam kup ochuteny tvaroh (stracatella, vanilka, broskynova). Jogurt Hollandia ma 172 kCal. Jogurt Rajo ma 360 kCal. Trochu velky nepomer..
Priemerny cloviecik ma priemerne prijat cca 2200kCal. Nikdy nesmies prijat menej ako 1100kCal. Preco, to je ina tema.
Takze si stanov, ze prijmes okolo 1500 az 1700kCal. Uberies si teda 500kCal denne. To je cca 3kg mesacne. Su na to vypocty, to je ina tema. Teda plus minus autobus..
Musis jest kazde 3 hodiny co si hore, to znamena ze aj o 21:00. Preco, to je ina tema.
Jest malo - to nie. Rozdel si prijem napriklad:
06:00 600kCal mlieko, protein
09:00 100kCal puding
12:00 250Kcal vlocky
15:00 250kCal ovocie
18:00 200kCal jogurt
21:00 200Kcal tvaroh
spolu 1600Kcal.

Skratka: Rano prijat najviac, protein pre ochranu straty svalovej hmoty. Vecer bielkoviny. Ovocie, vlocky pre prijem vlakniny. Puding sacharidy. Presnejsie rozdelenie je ina tema.

Pit vodu, vraj viac ako 2 litre denne. Preco, ina tema.

Aerobne cvicenie, to je ina tema.

chiliko

MILKY ja sa nehnevam... studujem to a to ale fakt netusim kolko a co je zdrave.. vies nikdy ma to predtym nezaujmalo.. mam 28 rokov... a varenie ma bavi.. Varievam slovensku kuchynu.. kazdy sa tesi co spravim.. Chlapi co chodia s mojim priatelom robit su zvyknuti co im vzdy na tyzden nabalim..fasirky.. a podobne dobroty co ich zienky nerobia doma.. alebo resp. nevedia urobit.. mna to tesi
ja sa teraz stravujem zdravo a hlavne malo.. vecer nejedavam a tie kg idu dolu same..

Milky

Vrtacka
Ja ked si davam svieckovu, tak si dam jednu knedlu a jednu zufanku svieckovej. Vsetko poctivo navarene, vonave..
Mimochodom, zistil som empirickym zistenim, ze neexistuje na svete nic, co je aj zdrave, aj dietne, aj mi to chuti..
Ale ked sa niekto rozplyva nad lahodnostou mrkvovej stavy.. ja som raz skusal paradajkovu, a na dvore pri ruzickovom zahone som mal rychlejsi medzicas ako Usain Bolt :o)
A jogurty? Co povies na Hollandiu cokoladovu?

vrtačka

Milky, ja som len písala, že aj sviečková sa dá spraviť inak ako klasická sviečková a aj knedle. Obyčajné knedle som nejedla viac ako rok a ani ich do úst nedám a ani klasickú sviečkovú. Takmer všetko sa dá uvariť zdravšie a aj chutnejšie. Síce ja osobne chcem schudnúť, ale zároveň jesť zdravo a také tie jogurty s neviam akými náhradami sa mi zdravé nezdajú..Radšej si vezmem jogurt s väčším obsahom tuku a dám si ho menej ako nejaký pseudojogurt. Etikety sledujem, ak kupujem niečo nové, čo obvykle nekupujem, tak stojím nad vecami aj 15 minút.
chiliko ak ale piješ tú mrkvovú šťavu kúpenú krabicovú a nie z čerstvej mrkvy, čo si sama doma vytlačíš, tak si viac škodíš ako robíš dobre. Je v tom veľa cukru a zbytočných gebuzín. To si radšej kúp mrkvu a buď odšťav s jabĺčkom, alebo ju jedz surovú. A ja neviem, ale podľa mňa by človek nemal byť hladný, lebo potom to ďalšie jedlo si telo uloží automaticky do tukov. Musíš sa snažiť jesť tak, aby si hladná nebola. Ak sa chceš nejako naštartovať, resp. prečistiť, skús si kúpiť psylium, ľanové semienka (buď si kúp drvené, alebo si ich rozdrv pred jedením). Je to dobré na trávenie a prečistenie čriev.

Milky

chiliko
Mozno je to odo mna sebecke, ale nepoviem ti to. Ak chce niekto zacat chudnut ci skor schudnut, najskor by mal vediet co robi.
Ty ani len netusis tvoj denny prijem kalorii, ze?
Zdrave chudnutie je trosku komplexnejsia vec ako daj 3 veci co jest..
Prosim, najskor sa zacni venovat teorii. Aspon mesiac a nie stranky wanda a podobne hovadiny.
Potom mozeme diskutovat. Velmi rad sa podelim o bohate skusenosti, ale musis mat zaklad.