Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

chiliko

ahojte.. stale sa kontrolujem.. malo papkamm..MILKY si genius... mas to perfektne nastudovane.. obdivujem. snazim sa aj ja viacej studovat etikety.. pondelok sa vazim.. tak pridam ze ci nieco islo dolu ci nie.. viem ze to pojde pomalicky ale kazdy uspech ma potesi..

Milky

malaanka
Takym srandovanim s vianasobnym postom tyzdenne si akurat rozhadzes metabolizmus..
Skus to tak raz za 6 tyzdnov, ale i to by ti maloktory lekar odporucil..
Takato sranda spouziva na vystresovanie metabolizmu, ked sa zastavi pokles hmotnosti smerom dolu, ked si organizmus zvykne. Ale ak to bude castejsie, dopadnes tak, ze hmotnost nepojde dolu, a budes musiet byt cca 4 dni na infuziach, aby sa ti pomaly rozbehol ako treba..

Milky

Annika1987
To je priklad. No priklad pre tych, ktory zacinaju a su lenivi ci momentalne nedostatocne erudovani si ratat energeticku hodnotu nareneho jedla je to voditko..
Ja osobne tuto stravu velmi casto jedavam, nakolko som clovek ktory rano vyrazi z domu a vecer pride. Chodim po zakaznikoch a nie som kancelarska krysa co denne sedi na rovnakej stolicke a rovnakom kancelarskom stole.
Ak nahradis puding polievkou, co sa stane? Iba musis vziat do uvahy 2 veci. Kaloricku vyvazenost (to je najmenej 25okCal za cca 250 kCal) a proporcionalnost prijmu Bielkoviny-Sacharidy-Tuky (to je horsie).
Nerobi mi problem si dat polievku, puding, rezen a este VEDIET, ze vecer JE TREBA zjest este 10 piskotov.
Ale za tym su noci studovania. Ale 55kg dolu mi vravi, ze nekecam.