cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
Alenka 1983
mám sa už po operácii lepšie.
pre všetkých
kilá sa ma držia ako kliešť,dnes som sa vážila a nešlo dolu ani deko.Ale dukanovu dietu nebudem držať.
Aká je to dieta s nízkym glykemickým indexom?
alenka držím prsty nech vidíš na váhe, to čo chceš :)
chiliko super :), aj mne sa to číslo zle píše, ale tak bude sa stále lepšie písať...
ja dnes na obed plánujem kuracie mäso s cuketou, cibuľkou a trochou kukurice a ryžu k tomu. som inak strašne unavená. Málo spávam a neviem ako už skombinovať to jedlo, aby som nejedla veľmi neskoro, ale zároveň vydržala. Využívam každú voľnú chvíľu na spánok, ach.
ahoj.. dakujeme alenka!!
no hadam to pojde takto dolu..
pekne pomalicky postupne ale isto..))
dukanovu dietu som nedrzala ani nejak neplanujem.. snazim sa jest malo a zdravo.. a celkom to ide.. je vonku kopec snehu tak lopatujem jedna radost.. tak pohybu je dost:-) ..
dnes co planujete na obedik???
Mozem povedat ze ja som ducanovu dietu drzala a je to jedna stych ktore robia"jojo" efekt v mojom pripade to nebolo nastastie az take hrozne kedze som vela Kg nezhodila ale pre velke chudnutie je to velke obmedzenie ktore malo kto asi dodrzi , je to pre takych ktori chcu schudnut 5 kg a urcite by som sa do toho nepustala uz druhy krat.
ja idem od zajtra drzat Ducanovu dietu kto ide do toho somnou napise do temi ,,13. dňová dieta, od 18.3 do 31.3"
Malaanka ,
Ja osobne som Ducanovu dietu neskusala ale jeden kamarat si to pochvaluje. Vraj to super funguje.
Ja pokracujem v diete s niskym glykemickym indexom vyhovuje mi. Drzim palce dufam ze sa uz citis lepsie po operacii. Vsetko dobre.
Chiliko , Vrtacka
super ze chudnete, ja neviem zatial ze ako na tom som kedze sa budem vazit az tak o tyzden ale dufam ze mam uz aspon 10 schudnutych kedze sa snazim uz od septembra ;) Vianoce som trochu pobabrala ale uz som sa dostavam zasa do chudnuceho svungu - aspon si myslim. Drzim nam palce :)
ahoj ahoj vrtacka ja tiez 1,5 dolu.. cize mam 91,5 kg tazko sa to pise ale je dolu..ideme na dalsi tyzden..
dnes na obed tuniak.. dnes mam roboty vela tak nemyslim ani na jedlo ale drzim sa statocne a poctivo...
Ahojte, takže dnes som sa po týždni odvážila, mínus kilo a pol v podstate. Mala som 90,5, dnes ráno 88,8, takže takmer to kilo a pol :). Juchúúú. Ako ste na tom ostatné? :)