Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

Milky

kaQa
Vies o tom, ze suchare su hodne kaloricke? Precitaj si na obale. Suchare su super pre stravu po operacii a podobne.

kaQa

Mohla by som jesť suchare naa ranajky alebo na desiatu alebo na veceru ??
Suchár s cherry paradajkami plus horcica?... moze sa či nie?
dakujem za info :)

chiliko

ahoj LENULIK .. vitaj.. pridaj viacej zeleniny.. menej.. priloh.. to funguje .. ja idem od januara.. vahu som si kupila len pred zhruba 2 tyzdne dozadu mala som 93,6kg .. a dnes rano 89,6 kg ide to.. vecer moc nejedavam a cez den len zeleninu varenu ale cerstvu nie mrazenu.. brokolica karfiol mrkva postrasim syrom a trosku kuracinky na grile ale na vode.. sem tam tuniacik ale nic ine..

chiliko

ahoj MILKy jasne makam ako fretka..spotena vsade.. snehu az az..
vies aky je to pocit.. totoalne sa spotit..no hned mam pocit ze nieco robim a nesedim na ritke... hehe..inak dnes vaha som neodolala hehe 89,6 kg takze konecneeee pod 90 kg.. boze nemam ale vobec pocit ze mam tolko kg.. necitim sa nejak na 90 sranda..ale makam.. a dodrziavam vsetko..pekne.. sladkosti ziadne .. a mozem povedat ze nemam ani chut na ne. Dnes rano som si dala cesnakovy roztek som neodolala.. ale len jeden.. a potom uz obed cista brokolica a karfiolik..

lenulik6

Ahojte, tak ja sa uz 5tyzdnov drzim stale na tej istej vahe +- 1kg. Co by som mala byt asi aj rada, kedze nie som vobec dosledna co sa tyka chudnutia. Beriem to ako prestavku :)) Ale urcite chcem pokracovat. Takze dnes vaha 96 kg. Zacinala som zo 105 od augusta 2011. Takze idem slimacim tempom :D

U mna to tiez trosku pokazili Vianoce, aj ked som bola odhodlana nepolavit. No predsa sa stalo a odvtedy sa neviem spravne nastartovat. Asi to bude tym, ze ma momentalne trapia ine veci ako moja vaha.

Drzim Vam palce.... :-)

dana660xz

MILKY
odporúčaš na sledovanie kalorii lucy.cz alebo kolaricketabulky.cz?
je to podľa teba dobré?
Ďakujem za odpoveď.

majka 57

ahojte :))
najdolezitejsie je ze musite zacat detoxikaciou vasho tela aby ste sa zbavili vsetkych toxinov v tele - tym sa vam nastartuje opat metabolizmus, telo sa precisti a znova zacne fungovat a potom mozte nabehnut na chudnutie inak to ide velmi velmi tazko a omrzi rychlo
ja som pomohla zhodit vela ludom na vahu aku chceli a potrebovali ci tych kilov bolo viac alebo menej, ale bude treba cas, vytrvalost a sebadisciplinu :) pre viac info o detoxikacnom programe a naslednej diete pri 100%podpore napiste mi na mail pekny dnik