cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
Sorrz ak tu nemam co robiť.....ale 7kil dole by som aj ja chcela dať dole.... možem s vami? nepotrebujem sa nikomu smiat...tiez som bola krasne obezna....myslim to v dobrom. aj ked je zena pri sebe, obezna, gulata.... može byť krasna. pozrite sa na 30kilovu kočku s dutou hlavickou....no radsej nech som inteligentna gulka a hlupa ihla. ČESŤ VÝNIMKÁM...
Je ACAI vhodny ak chce clovek zhodit aj menej kg?
Ahoj Milky,ja tiež potrebujem zhodiť cez 10kg, v poslednom príspevku mi pripomínaš chudnutie delenou stravou,je to tak?
Chlieb? Nejest? Vsak by som umrel.. dobry chlebik z Castej ci Grobu.. mnam..
Jasne ze som jedol.
A prilohy typu zeniaky a ryzu? Ano, jedol a jem. Su na vyber 2 moznosti. Budto si zratas ryzu a maso na pocet kalorii a mozes zjest 1 zufanku, alebo si das maso a karfiol + mrkva a pri rovnakom pocte kalorii si das 1 a pol zufanky.
Inak som prudko proti tomu sa vyhybat urcitym castiam jedalnicka. Preco si nedat francuzske zemiaky? Parky? Sunka? Zemiaky? Dolezite je iba zjest menej kCal ako vydas..
Mimochodom, zemiaky na cibulke, na masti, s mrkvou, hraskom a natvrdo uvarenym vajickom - mnam..
Ked si chces dat pecene maso, knedla, kapusta - staci si uvedomit, ze maso s kapustou maju rovnaky pocet kalorii ako knedle. Daj si budto maso s viac kapustou, ci maso s jednou knedlou. Pocet kCal je dolezity.
Milky, že si nejedol prílohy a chlieb..
chiliko super :), tak to riadne dávaš dole :).
ja som sa dnes odhodlala na cvičenie na spevnenie postavy, mala som už dlhšie pocit, že sa potrebujem ponaťahovať a voľakedy som cvičievala toto a aj kalanetiku niekoľkokrát do týždňa a aj keď som mala vždy viac kg, tak som to zvládala a postava bola súmerná relatívne, no ale dnes. Fuf, som na seba nahnevaná, že som to zanedbala a nevenovala si aspoň 2krát do týždňa aj spevňovanie postavy...som bola ako veľryba na súši, z hodiny a pol som cvičla asi 45 minút, lebo som polovicu cvikov nezvládala. veľmi sa na seba hnevám. ach...Musím sebe venovať viac času, hlavne na to cvičenie...
chiliko, nejedávaš žiadne prílohy ani chlieb?
milky, ty si to tiež tak robil, keď si chudol?
ja sa bojím vysadiť prílohy všetky, lebo by som sa ani nenasýtila, ani potom nevládala a hlavne nevydržím bez nich minimálne rok..Dávam si vždy len troška prílohy, vážim si to a len celozrnné, prípadne jeden malý zemiak. teraz mám dilemu..lebo aj celozrnný chlieb jedávam na desiatu ak raňajkujem medzi 5 a 6 ráno..
dana660xz
Dovolim si tvrdit, ze po 2-3 tyzdnoch vazenia stravy a hrabania sa v tabulkach zistis, ze uz ich nepotrebujes.
Nejako sa ti ulozia plusminus tie velkosti (kolko kCal je tebou odkrojeny krajec chleba) a hodnoty do pamati a budes si varit automaticky.
Ten krajec chleba 70Kcal, kus masa 75kCal, polievka 65Kcal a podobne..
Tie tabulky su super hlavne na varene jedlo. Ked si uvaris segedin, ci gulas, kolko si das v jednej priemernej zufanke. To si raz poriadne spocitas, a na buduce uz budes vediet. Tato zufanka je cca 300Kcal (priklad)