cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
devila... mas dobru vahu.. toto je tema na zhodenie 30 kg..
Poraď mi,mám 158cm a 67-68kg.Toho roku chcem zhodiť na 60kg aspoň,dík.
Tany
Mozes mat svoje skusenosti, moje su ine, ale myslim ze je zbytocne sa hadat.
Ja sa opieram o svoje skusenosti a studium odbornej literatury.
Tany, ak je nadbytok proteinov a pritom nizky pocet kCal, chudnut sa bude. Iste. Prebytok proteinov zabezpeci nechudnutie zo svalovej hmoty. Ak mas skusenosti, ze po navrate k normalnej strave tvoj organizmus spaluje ako akopredtym a nepocitujes ziadne zdravotne problemy, gratulujem a dufam, ze sa na svoju vysnivanu hmotnost dostanes tak lahko, ako len da..
milky neni pravda, ja som ako si ty napisal/a ,,prestacala bielkoviny" schudla som 15kg a drzim si vahu uz rok, teraz som zacala znova drzat
devila
Skor ratat kalorie. Jest vsetko, ale vediet kolko toho zjes.
Kolko kCal a aky je pomer TUKY-SACHARIDY-PROTEINY.
Vies, ono jest iba bielkoviny okolo 1500Kcal denne. Schudnes? Zdravo? Jojo?
Kazda dieta (takmer) je o tom, ze obmedzis nieco. Cukry, tuky, alebo pretlacas nieco navyse (bielkoviny). Toto si niekde vyberie svoju dan. Vacsinou vo forme tzv jojo efektu.
Ono to stare rokmi preverene - jedz vsetko, ale s mierou - je to prave.
devila
Kazda dieta (takmer) je o tom, ze obmedzis nieco. Cukry, tuky, alebo pretlacas nieco navyse (bielkoviny). Toto si niekde vyberie svoju dan. Vacsinou vo forme tzv jojo efektu.
devila
Milku, ďakujem, ja som tiež proti tomu vynechávať jedlá, lebo je to boj na dlhé trate a dlho by som nevydržala, len vaše tu príspevky mi smerovali k tomu, nejesť ryžu, zemiaky a spol. a to ja jedávam teda každý deň. To si uvedomujem, že ak pridám ryžu, tak si dám menej mäsa a zeleniny, to sa snažím vždy vyvážiť.
polackova, vau, si šikovná :), ja mám síce tiež problém s únavou, nestačí mi ani 8 hodín v poslednom čase, aj keď to spím toľko výnimočne, ale nechcem do seba pchať nejakú umelinu zbytočne..
Ja som si acai kupila preto že som bola strasne unavena, a o osmej vecer som odpadavala-a pritom ma cakalo kopec roboty (podnikam, chodim do skoly, mam troch synov a z toho je jeden chory-momentalne nechodi). Acai ma nastartovalo, pretože to co som nestihla cez den som dorabala vecer a zrazu isli dole aj kila.....no super pomyslela som si..... aj porobim aj schudnem.