cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
Milky jogurty nejem, a ja študujem, len hovorím že nie každý si môže urobiť v práci prestávku kedy chce!
Ahojte.
Chcem poradiť-Stačí ked zjem na večeru dve varené mrkvy posypané syrom?
Je mi to jasné,hlavne treba chcieť.Ja chodím spávať okolo 23tej,tak pochybujem že ráno o 4,30 som na nohách a fungovať celý deň normálne?MOžno tou pravidelnejšou a ľahšou stravou sa to dá.Stačí mi cvičiť brušáky ráno?Myslím,že každý cvik je dobrý.A večer sa nenažrať,to mi je jasné.Môžem to dosiahnuť aj delenou stravou?Myslím lepší efekt.
Milky ty si nejaký moc múdry, si to ľahko predstavuješ, keď je niekto v práci kde si nemôže dovoliť jest každé 3 hodiny, je jasné že človek to nedodrží. LOGIKA!
Devila
Chiliko mal na mysli, ze mas nadvahu, ale toto je tema pre nadvahu 30kg a viac. To u teba urcite nie je.
Ak chces schudnut a si zdrava, urcite nie je problem.
Ja ked som chcel cvicit denne hodinu, musel som vstavat rano a 4:30, aby som o 6:00 bol osprchovany a kasa pre maleho zarobena.. ale musel som, lebo som chcel.
Som 75. rocnik, viem o com to je.
Doporucujem urcite:
Rano musi vstat o hodinu skor, cvicit, cca 45 minut pri tepovej frekvencii 135.
O 6:00 zacat jest, potom kazde 3 hodiny, az pokial nepojdes spat. Jednoducho metabolizmus musis nastartovat a musi pracovat.
Neexistuje, ze nemas cas jest pravidelne. Mas mobil s pripomienkou a tych 5 minut si najdes urcite. Ostatne su vyhovorky.
A jedlo si priprav den vopred do plastovych nadobiek a jedz iba to. Budes mat vsetko pod kontrolou.
Ale treba si uvedomit jedno, to najhlavnejsie. Pred sebou neutecies. Pokial si das nieco mimo obsahu nadobiek, je to iba na tebe.
Tych 8kg mozes mat zdravo zo seba dolu 5 mesiacov. Ked sa nastves, i za 3 mesiace.
Ja som dal druhy mesiac chudnutia za 30 dni 10kg. Ale to su extremy a clovek musi vediet PRESNE co robi.
Ale tuk mozes mat dolu za 5 mesiacov. Vaha ti klesne takto za prvy mesiac o 4 kila, ale tie prve 3 to je len obsah traviaceho traktoru a voda. Nie tuk. Nam sa jedna vylucne o tuk. Preto pisem, ze tuk o 5 mesiacov.
...a úprimne,chýba mi pevná vôľa,ďalšia chyba u mňa
chiliko,v mojej téme mám 158cm a 68kg som pohodlná...tak tam mi povedali opak,viem že mám nadváhu,na 50kg sa iste nedostanem,ale tých 60kg toho roku by som chcela veľmi.Budem mať 36r,a nejem pravidelne.Pohyb takmer žiadny,celý deň za počítačom a večer sa učím s deťmi,takže som hotová.Potrebujem energiu a niečo zhodiť,Milky poraď.