cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
Milky, ja mám disciplínu dobrú.....to bolo prvé a posledné a nemyslím si, že by telo na jedno také jedenie malo reagovať ďalším trojdňovým nechutenstvom...a vidieť, že si nemal svoje dni..sa čudujem, že som nezožrala chladničku doslova a dopísmena, lebo vtedy sa naozaj ťažko ťažko držím. Asi moje prvé krámy, kedy som zjedla navyše "len" toto....
lenulik, super gratulujem :)
chiliko, tak to vau, si sa do toho riadne obula :)
ja som sa teraz nevážila, lebo som nafúknutá, mám pred svojimi dňami, tak som bola jeden deň pažravá, večera bola lúpačky 2 s acidkom vanilkovým, skoro som pukla, keď som to dojedla a potom akoby seklo....asi 3 dni neviem nič poriadne zjesť, na nič nemám chuť, všetko jem s odporom, len to do seba tlačím, aby som aspoň niečo mala v šalúdku...včera som za celé poobedie zjedla dve jablká, dnes som mala raňajky a obed a neviem, či budem schopná zjesť na večeru niečo iné ako brokolicu, možno ani tú....nechápem svoje telo, štrajkuje a ja neviem proti čomu...
Chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti z tymto produltom.
www.zdravy-zivot.sk
Mne ho odporucil jeden znamy ale rad by som poznal viac nazorov.
Dakujem
Ahojte. Ked sa potrebujete povzbudit pri vasom chudnuti odporucam tuto stranku.
www.dennamotivacia.sk
maalanka drzim palceky ono to pojde pomalicky,viem to podla seba,drz sa moja draha.
Ahojte. Ked sa potrebujete povzbudit pri vasom chudnuti odporucam tuto stranku.
www.dennamotivacia.sk
Ahojte
Všetkým držím palce,aby kilečká išli dolu.
Aj ked nemôžem cvičiť,úpravou stravy a pravidelným jedením sa mi darí pomaaaličky chudnúť a nepriberať.
Potvrdzujem,že pravidelné jedenie má veľký význam.
milky
dakujem za prianie