Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

vrtačka

Milky, ja mám disciplínu dobrú.....to bolo prvé a posledné a nemyslím si, že by telo na jedno také jedenie malo reagovať ďalším trojdňovým nechutenstvom...a vidieť, že si nemal svoje dni..sa čudujem, že som nezožrala chladničku doslova a dopísmena, lebo vtedy sa naozaj ťažko ťažko držím. Asi moje prvé krámy, kedy som zjedla navyše "len" toto....

vrtačka

lenulik, super gratulujem :)
chiliko, tak to vau, si sa do toho riadne obula :)
ja som sa teraz nevážila, lebo som nafúknutá, mám pred svojimi dňami, tak som bola jeden deň pažravá, večera bola lúpačky 2 s acidkom vanilkovým, skoro som pukla, keď som to dojedla a potom akoby seklo....asi 3 dni neviem nič poriadne zjesť, na nič nemám chuť, všetko jem s odporom, len to do seba tlačím, aby som aspoň niečo mala v šalúdku...včera som za celé poobedie zjedla dve jablká, dnes som mala raňajky a obed a neviem, či budem schopná zjesť na večeru niečo iné ako brokolicu, možno ani tú....nechápem svoje telo, štrajkuje a ja neviem proti čomu...

Zdravy zivot

Chcel by som sa opytat ci ma niekto skusenosti z tymto produltom.
www.zdravy-zivot.sk
Mne ho odporucil jeden znamy ale rad by som poznal viac nazorov.
Dakujem

malaanka

Ahojte
Všetkým držím palce,aby kilečká išli dolu.
Aj ked nemôžem cvičiť,úpravou stravy a pravidelným jedením sa mi darí pomaaaličky chudnúť a nepriberať.
Potvrdzujem,že pravidelné jedenie má veľký význam.
milky
dakujem za prianie