cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
Ahojte, tak ako sa darí? :)
Ja mám dnes 87,5, takže od minulého týždňa nič dole...Ale to bude tým, že som nejedávala poobede takmer nič. Včera a predvčerom sa mi konečne podarilo zjesť olovrant aj večeru, tak sa to hádam rozbehne. Brucho mám síce uplne spľasnuté, ale nič z toho, keďže takto nejesť nemôžem. Inak mám stále strašnú chuť na kyslú kapustu, jablká a jogurty...
Milky
súhlasím s tebou,tiež som si o tom čítala na nete a bola by som rada keby niekto mal s tým osobnú skúsenosť a napísal o tom.
cenerentola
Tak som si precital zopar clankov na bulvari, no a potom i na odbornych forach. Nazory "redaktorov" a lekarov sa dost vyznamne lisia.
Osobne niecomu takemu slovnemu spojeniu ako "rychle a zdrave" chudnutie neverim.
Ak mate osobne skusenosti a nie ste ich reklamnymi osobami, velmi rad sa s touto metodou oboznamim..
Vidim, ze sa tu trapite baby...no viem vam asi poradit. Poznam to z Talianska, je to tam velky hit a vsetci tak chudnu. Tam sa to vola dieta so sondou, ale volaju to aj dieta so sondou bez sondy alebo NEC, NEP a podobne. Uz otvorili nieco take aj u nas pod nazvom Nepdiet. Dieta trva iba 10 dni, robi sa pod dohladom lekara a schudnete iba cisty tuk. Za 10 dni ide v priemere dolu 7-8% z vahy...ja som bola na 76 a isla som na 69 kil za 10 dni.Iba cisty tuk. A zaujimave je prave to, ze vlastne je to specialna hladovka pri ktorej som nebola hladna, iba prve 2 dni. Potom sa drzi udrziavacia dieta 15 dni a znovu sa to moze opakovat.
Vrtacka aj ja tebe aj vsetkym chudnucim. Ani ja som dnes poobede nejedla, nejak mi je divne od obeda a viac sa mi neziadalo zjest. Asi to nie je bohvie co ked skrtim prijem. Ale tak ja pocuvam svoje telo skor. A tiez islo male polkilecko dole. *Uvidim co povie buduci tyzden 15.teho sa budem vazit, tak som zvedava a podla vysledku uvdim.
Ach nie je mi nejak dobre :( Uz aby sa to upokojilo a bolo vsetko tak ako predtym.
malaanka, super , gratulujem :), aj tak je to úspech, ak máš minimálny pohyb, ale musíš sa šetriť...
ja som mala v pondelok 87,5 takže 3 kilá za 3 týždne dole :). Tiež som cvičeniu veľa nedala, lebo som mala toho veľa a celé dni sedím za PC viac menej, plus nejaké stresy a moje dni, takže celkom fajn výsledok. Stále nedokážem poobede jesť, maximálne jablká dostanem do seba, neviem, čo s tým spravím, ale nie je to takto dobre. Chcela by som začať chodiť plávať, alebo na vodný aerobik. Idem si teraz zacvičiť a verím, že už budem konečne vo svojom tempe :). Držím vám všetkým prsty :).
Je pondelok a nikto sa nepochváli koľko schudol?
Tak u mňa išlo dalšie pol kilo dolu.A to len úpravou stravy,kedže pohyb mám minimálny.
No ja som si tabletku zakázala, ale budem musieť, lebo mňa bolí uplne všetko, nielen podbruško..podarilo sa mi zjesť normálnu večeru..aj keď som to do seba tlačila polhodinu, ale musím jesť skrátka..
Milky, prepáč, ja som tie dni u mužov nepostrehla, teda u môjho vôbec nie...