Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

vrtačka

lenulik, tak ako si dopadla? spokojná po vážení? :)
ja som si včera kúpila klasické maslo (nie margarín) a dnes som si ho natrela na rohlík...nejedla som to minimálne 2 roky...ale potrebovala som to maslo normálne a spravilo mi to dobre :). fakt musím zaradiť viac tukov do stravy.
lolita držím palce :).

lenulik6

Prepac, ja som myslela, ze ides normalne chudnut. Preto som sa pytala ze aky je tvoj prvy (mensi) ciel. Ja som mala napriklad prvy ciel dostat sa pod stovku.Ale samozrejme, ze som tiez chudla predtym nespocetne krat aj sa mi podarilo ale potom som nabrala vsetko spat aj s "urokami".

Tak ja len dufam ze si pevne rozhodnuta a ze nebudes lutovat.

Lolita8

Lenulik, moj ciel nie je prvy, ale praveze posledny, prvy ciel som mala v 18 rokoch, ked som chcela schudnut 5 kil a teraz potrebujem skoro 50. Presla som vsetkymi existujucimi dietami a kazda mi pridala cez jojo-efekt kila naviac, teraz je zo mna taka mala gula so slabymi kolenami a stovkou vsetiakych zdravotnych problemov, preto som sa rozhodla pre plikaciu zaludka. Radila som sa s primarom chirurgie a povedal, ze som sa rozhodla spravne. Takze este par vysetreni a idem na to.

Lolita8

Cauko, baby, som tu nova, pridavam sa k Vam, chcem schudnut 45 kg. K svojej nadvahe som sa prebojovala hlavne neustalym dietovanim. Mam 32 rokov a mam toho plne zuby.

nazamyslenie

este som zabudla dodat, ze tu suhlasim s par nazormi, ze radsej med ako cukor, predsalen je ovela ovela ovela zdravsi :)

nazamyslenie

Viem ze je toto uz dlhsie zabudnuta tema, ale precitala som si par prvych komentov a nedalo mi napisat moj nazor. V prvom rade damy, nechcite chudnut vela, treba sa tesit aj z najmensieho posunu rucicky a stanovovat si dosiahnutelne ciele. Ked dosiahnete ciel, tak si dajte druhy, vsetko postupne, nie naraz.
V druhom rade, ak chcete trvalo schudnut, tak vam ziadna dieta nepomoze, treba proste zmenit zivotny styl. Nikdy nehovorte ze si neviete najst cas... VZDY, si mozete najst par minut aspon dva-trikrat do tyzdna. Existuju jednoduche cviky, s ktorymi naraz posilnite cele telo, celkovo vam zaberu mozno 5 minut, krasne sa rano preberete, resp. ak radsej cvicite vecer, tak sa budete citit lepsie pred spanim. Je to na vas, nerobte nic nasilu, musi vas to bavit.
Po tretie - staci sedliacky rozum. Pokial si nebudete same sebe klamat, tak schudnete, pricom staci jednoduche pravidlo... jedzte tak, ako jedli ludia kedysi, ked boli stihli. Od kedy viete, tak ludia jedli maso... hocijake a do syta ryby, kurata, bravcove, hovadzie, kludne obcas aj slaninku, dalej jedli polievky, ovocie - nie banany, ale predovsetkym jablka, a lesne plody, a ked nehovorim, ze exoticke ovocie nie je dobre, dalej samu zeleninu, pili denne vela vody, trochu vinka, jogurty, vajicka, syry a keby bolo zdravotnictvo, tak by zili hadam vecne. Dnesnym zabijakom je cukor, ktory sa nachadza vo vsetkom... ked si kupite "cokoladu Milku" a pozriete na zlozenie (mimochodom na Slovensku su zo zakona zoradene zlozky podla pomeru - najvacsia zlozka prva atd) tak prvou je vsade cukor, az potom cokolada... preto ak neviete byt bez sladkeho, cokoladu ano, ale aspon 70%... tam je prvou zlozkou naozaj kakao. Pozor na dalsiu vec - cukor ma milion dalsich nazvov, niektore z nich najdete tu sk.wikipedia.org . Takze klam - bez cukru znamena, ze sladkost je bez CUKRU ale obsahuje nieco ine, co sa sprava presne ako cukor, teda z coho sa pribera. Samozrejme trochu cukru je treba na vyzivu mozgu, ale ten mame uz v tele nadbytok na dalsich par rokov a v pripade, ze by sme jedli len trochu ovocia denne, tak mame dostatok cukru na celkovu vyzivu... Takze cukor, je jedna z najhorsich latok, ak nam konkretne na Slovensko doviezol Napoleon. Druhu zlu vec co doviezol je margarin teda rastlinne maslo. Vynasiel ho preto, lebo chcel setrit na vojakoch, ktorym nechcel davat kvalitne maslo, ktore obsahuje potrebne tuky, ktore telo v mensom mnozstve jednoznacne potrebuje aj na spravne chudnutie a vstrebavanie zivin a vitaminov. Okrem toho sa tieto spravne tuky nachadzaju v orechoch a v olivovom oleji. Takze z toho vyplyva dalsia vec - jogurty radsej plnotucne, ale neochutene! Ziadne nizkotucne, lebo ich chut je zase len vyvazena cukrom.
V nasich koncinach nebola rozsirena soja, zemiaky, ryza ani dalsie skrobove poraviny, ktore sa taktiez v znacnej miere podielaju na naberani hmotnosti... Po obmedzeni, pripadne uplnom vyluceni z jedalnicka, to tiez pozitivne zamava s vasou hmotnostou.
Chudnutie je jedna velka veda a neda sa sem do jedneho postu vsetko zmestit. Aby ste si nemysleli ze som taka "mudra" vsetky tieto veci mam z roznych stranok od profesorov z Harvardu prevazne.
Chapem ze existuje uz milion nazorov a niekto vam povie presny opak, dnes sa uz tazko niecomu veri. Ale vzdy som za do, ze zdravy rozum vitazi a v tomto sa zdravy sedliacko-Harvardsky rozum nachadza :) A posledna vec, naozaj to funguje... ak viete po anglicky a mate chut sa v tom trochu hrabat, tak toto je stranka ktoru spravil moj brat a vsetko tam dopodrobna vysvetluje www.personal-weight-loss-program.com. Su tam aj odkazy priamo na tie clanky z Harvardu.
Damy drzim palce, nevzdavajte to a zmente sa! Slovaci su 4. najobeznejsim statom sveta! takze v tom nie ste same, ja mam tiez co robit, zatial mi hmotnost pomaly klesa, ale ja som pridala aj plavanie dvakrat do tyzdna... v kazdom pripade do toho - nehladujte, uzivajte zivot a hlavne - urobte nieco pre zdravie :)
PS:dufam ze sa to da citat, lebo som to pisala tak nejak "od srdca"

vrtačka

lenulik, tak ten kod si nejako vymaž postupne, lebo ten kto neje nechudne, nie dlhodobo...ja som zase prekódovaná a štve ma ak nejem. a držím palce, nech vidíš na váhe to, čo by si rada :).
chuť na jogurty nie je dobrá, ani na jablká, lebo som schopná zjesť za poobedie aj 4 a to je veľa sladkého, a jogurty sú tučné. Mám pocit, že mi chýba tuk. Olivový olej používam minimálne, nič iné tučné veľmi okrem jogurtov potom nejem, lebo veľa toho pripravujem na pare, syry nejem teraz vôbec. Tak asi preto tie jogurty.
Milky, mne sa normálne obrátil žalúdok pri pomyslení na tú klobásu a metrový koláč...Ja nejem tieto veci už asi rok a žalúdok by mi ich neprijal. Mám to odskúšané a tak zle ako po troch dňoch klasickej stravy mi dávno nebolo, ale nemala som vtedy na výber, tak som potom bola na suchej strave...A pečiem aj ja, len namiesto bielej múky používam celozrnnú a vločky, namiesto masla olivový olej a namiesto cukru, buď hnedý, med alebo horkú čokoládu :). Kysnuté rada nemám, takže to nie je problém. Včera ma pochytila strašná chuť na čokoládu, ale tú klasickú mliečnu(zase tuky), ale v obchode, keď som pred ňou stála tak som si ju nevedela kúpiť, kúpila som si horkú a zjedla som len 2 kocky, tak som so sebou spokojná....

Milky

Ja vam zavidim, ako mozete jete zdrave veci. Ziadna zdrava vec mi nikdy nechuti tak ako ta zakazana. Skuste len porovnat ovsene vlocky a vonavucku klobasu s horcicou a chlebom ci metrovym kolacom. Minule som robil 2m metroveho a bolo straaaasne tazke zatnut zuby pri druhom.. Ked som ako nasledne jedlo jedol vlocky, skoro ma naplo.. ten kontrast..

lenulik6

Ahoj vrtacka, chcela by som mat tolko :-)) ja sa budem vazit zajtra alebo v stredu, tak potom dam hlasenie ale zrejme nebude ubytok lebo vikend bol "rusny" :D

Tak som rada ze uz sa ti dari aj navecer nieco zjest. Inak ja mam stale v hlave zakodovane ze kto neje ten chudne :/

To je dobre, ze mas chute na zdrave veci :D