cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
J111>>> OMG!!
Pomaly zistujem, ze hoc sa cely tyzdem tesim na vikend, ked uz pride, nenavidim ho, lebo zjem viac. Asi uz vikend iba pouzivam ako palicu s mrkvou pre oslika.
Ja som raz zjedol cirka dva litre fazulovej polievky...:D
vcera som lopatovala sneh jedna radost cize to co som zjedla som aj spalila :)
problem u mna je ze co sa doma navari to musim jest a mamka je nazoru ze sa ma jest vsetko :D a to je problem ak chcem chudnut ked na obed urobi bravcove masko. ale som ju naviedla na to aby aspon ryzu a zeleninu k tomu, dusene na hubach.. ziadne vyprazaniny ani nic prilis tazke :) a vecer si robime salatik spolu len ona si tam musi dat aj sunku :D
no na ranajky som si dala jogurtik, desiata mandarinka s jogurtom, ked som prisla zo skoly urobila som si omeletu s kopou zeleniny-cajik... poobede si asi dam zas nejake ovocicko a vela vody medzi tym a vecer si asi spravim neico lahke - zeleninovy salat.. moze byt? :) tou omeletou si nie som ista velmi :D su to vajicka sice ale aj ten knedlik :(
xoxo
Rano si daj 600kCal, najviac z celeho dna. Vyrataj si co chces zjest. Chlieb, syr, a podobne.
Vecer staci 200 kCal. Nejake bielkoviny, ako napr jogurt, ochuteny tvaroh..
Neobmedzuj za vo vybere stravy (iba mlieko, iba ovocie), dolezite je kolko prijmes kalorii dohromady. Ide iba o jedine - prijat menej kalorii ako vydas.
Ide to, drzim palce.
Ahojte :) tak som sa rozhodla pridať k vám. Mam 19 rokov a chcela by som schutnut takych 15-20kg len neviem skutocne ako na to. citala som vase prispevky a viem ze musim jest menej 5x do dna pit vela tekutin neprejedat sa , obmedzit cukry a tuky.. ale povedzte mi co mam jest na ranajky obed veceru? tie co ste uz pekne schudli pvoedzte co jedavate? neviem ako zacat ale velmi chcem tak dufam ze mi poradite :) dakujem pekne za vsetky vase rady a pomoc
lenulik, hlavne prestaň riešiť priznávanie a nepriznávanie a rušné víkendy...nesmieš mať výčitky pre to, čo si zjedla, takto to nepôjde. ja aj ak si dám kúsok čokolády, alebo teraz to maslo, čo by som si pred mesiacom a pol za neho ešte nadávalo, že koľko tuku, tak by som sa asi zbláznila. Žiješ len raz a život ti nesmie ovplyvňovať jedlo. Jedlo je pre nás dôležité, aby sme mali dostatok enegrie a tak ďalej. Ale dôležité je hlavne zdravie a to s nadváhou mať nebudeme. jedz hlavne to, čo si telo vypýta, ak budeš jesť "správne", bude si pýtať len to, čo nazoaj potrebuje v ideálnom prípade si nevypýta nič :). neboj, pôjde to :).