cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
tapinka, kupujem ju v jednej drogérke nemenovanej a známej :) majú tak aj tyčinky a praclíky zo špaldovej múky. Ak na ňu nie si zvyknutá, kúp si najprv celozrnnú, tá má takú jemnejšiu chuť podľa mňa, špaldová je dosť charakteristická, prípadne ju miešaj s bielou zo začiatku, kým si zvykneš na chuť...mne chvíľu trvalo kým som prešla uplne na špaldovú...
lenulik, tak to ja keksíky nejem, čokoládu akurát 80% a jogurty len biele. No tak neviem, čo k takému chlebíku, ja nemám veľmi rada chlieb a kupujem jedinú značku a aj to ho mám vždy 3 týždne v mraziaku, kým zjem ten 400g...
ja sa na ten "koláčik" strašne teším....som si povedala, že si zaslúžim, som vyčerpaná z psychickej práce a mozog si pýta svoje...len neviem, či sa mi podarí, ak všetko ponahradzujem niečím iným :).
Vrtacka si mi chute narobila :D Ale ja som sa dnes zatla a uz nechcem aspon tyzden nic sladke. Lebo doteraz som vyjedala tam cokoladka tu keksik, tam sladky jogurtik.
A minule som objavila bielkovinovy chlieb, ktory je dobry na vecer. Ma taketo hodnoty: Kj=1112, B=27.9, T=11.1, S=7.9
Akurat tych tukov tam sa mi zda byt viac tak to budem musiet kombinovat s niecim nie tucnym, no napada ma iba tvaroh a cotagge, pripadne acidko 1%....
kolko kcal by som mala prijat za cely den? schudla som sice comu sa tesim, ale mam pocit ze prijimam malo energie. nechcem aby sa dostavil jojo efekt :/
vrtacka a kde v akom obchode kupujes tu spaldovu muku?este som ju nevidela,asi preto lebo byvam v mensom mestecku :)
Ahojte,
xoxo super :) a áno v podstate by mali tvoriť najmenej v strave sacharidy, ale ja si napríklad robím len všetko celozrnné, prípadne zo špaldovej múky....
lenulik, nevadí, hlavne, že sa držíš a nepriberáš :)
mne tiež váha stojí tam kde minulý týždeň, ale končene večeriam :D. Mňa to tak strašne teší, že až...Aj sa čudujem, že som nepribrala po tom "pôste", čo som mala, keďže som začala večer jedávať. Neviem to troška odhadnúť, lebo chodievam spať o 2 ráno, že kedy jesť naposledy, asi by som mala chodiť začať spávať normálne..Dnes idem piecť, mám nenormálnu chuť na sladké a nechcem do seba tlačiť gebuziny, spravím si nejakú zdravšiu verziu koláčika, nejakého tvarohového, z celozrnnej múky, oliv. oleja (namiesto masla) a medu, alebo hnedého cukru....šupnem ho do mraziaka, a vydrží aj mesiac asi :D.
ahojte :) tak som sa dnes vazila a mam o kilecko a pol menej :) som sa velmi potesila. najlepsie na tom je ze nie som hladna a ked mam hlad dam si doobeda nejake ovocicko a je to. vecer jogurt, alebo salati, niekedy len pohar mlieka a rano nemam ziadne vlcie hlady ako to niekedy byvalo :)
len som sa chcela spytat, sacharidy v strave by mali tvorit minimum vsak? prepacte ze sa tak hlupo pytam ale skutocne sa nevyznam v tom ale snazim sa sledovat si co papam podla tabulky energ. hodnoty
Zdravym vsetkych
Neviem ci sa mozem pridat do debaty kedze zakladatelka pisala len v zenskom rode ale ak potrebujete schudnut mozem vam odporucit (ako bolo aj mne odporucene od sesternice) ze na mna zabral vyrobok www.zdravy-zivot.sk ktory na moje pocudovanie zabral a som snim spokojny. Mozu to tu niektory povazovat za propagaciu a reklamu a neviem co ale mne je to jedno ci to niekto kupi alebo vyskusa ja som sa chcel len podelit z cim sa mi podarilo zatial schudnut 15kg a dufam ze to pojde aj dalej dole :D