Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

vrtačka

tapinka, kupujem ju v jednej drogérke nemenovanej a známej :) majú tak aj tyčinky a praclíky zo špaldovej múky. Ak na ňu nie si zvyknutá, kúp si najprv celozrnnú, tá má takú jemnejšiu chuť podľa mňa, špaldová je dosť charakteristická, prípadne ju miešaj s bielou zo začiatku, kým si zvykneš na chuť...mne chvíľu trvalo kým som prešla uplne na špaldovú...
lenulik, tak to ja keksíky nejem, čokoládu akurát 80% a jogurty len biele. No tak neviem, čo k takému chlebíku, ja nemám veľmi rada chlieb a kupujem jedinú značku a aj to ho mám vždy 3 týždne v mraziaku, kým zjem ten 400g...
ja sa na ten "koláčik" strašne teším....som si povedala, že si zaslúžim, som vyčerpaná z psychickej práce a mozog si pýta svoje...len neviem, či sa mi podarí, ak všetko ponahradzujem niečím iným :).

lenulik6

No podla mna tych 7000 Kj (1670 kcal) Ja som tak chudla ale teraz si uz nepocitam Kj. Zavisi to od viacerych faktorov (vyska, vaha, pohlavie, denna aktivita,...) Da sa to zistit napriklad na stranke m. veseleho ho chudnuti v zalozke "bmi kalkulačka".

lenulik6

Vrtacka si mi chute narobila :D Ale ja som sa dnes zatla a uz nechcem aspon tyzden nic sladke. Lebo doteraz som vyjedala tam cokoladka tu keksik, tam sladky jogurtik.

A minule som objavila bielkovinovy chlieb, ktory je dobry na vecer. Ma taketo hodnoty: Kj=1112, B=27.9, T=11.1, S=7.9

Akurat tych tukov tam sa mi zda byt viac tak to budem musiet kombinovat s niecim nie tucnym, no napada ma iba tvaroh a cotagge, pripadne acidko 1%....

xoxo

kolko kcal by som mala prijat za cely den? schudla som sice comu sa tesim, ale mam pocit ze prijimam malo energie. nechcem aby sa dostavil jojo efekt :/

tapinka

vrtacka a kde v akom obchode kupujes tu spaldovu muku?este som ju nevidela,asi preto lebo byvam v mensom mestecku :)

vrtačka

Ahojte,
xoxo super :) a áno v podstate by mali tvoriť najmenej v strave sacharidy, ale ja si napríklad robím len všetko celozrnné, prípadne zo špaldovej múky....
lenulik, nevadí, hlavne, že sa držíš a nepriberáš :)
mne tiež váha stojí tam kde minulý týždeň, ale končene večeriam :D. Mňa to tak strašne teší, že až...Aj sa čudujem, že som nepribrala po tom "pôste", čo som mala, keďže som začala večer jedávať. Neviem to troška odhadnúť, lebo chodievam spať o 2 ráno, že kedy jesť naposledy, asi by som mala chodiť začať spávať normálne..Dnes idem piecť, mám nenormálnu chuť na sladké a nechcem do seba tlačiť gebuziny, spravím si nejakú zdravšiu verziu koláčika, nejakého tvarohového, z celozrnnej múky, oliv. oleja (namiesto masla) a medu, alebo hnedého cukru....šupnem ho do mraziaka, a vydrží aj mesiac asi :D.

xoxo

ahojte :) tak som sa dnes vazila a mam o kilecko a pol menej :) som sa velmi potesila. najlepsie na tom je ze nie som hladna a ked mam hlad dam si doobeda nejake ovocicko a je to. vecer jogurt, alebo salati, niekedy len pohar mlieka a rano nemam ziadne vlcie hlady ako to niekedy byvalo :)

len som sa chcela spytat, sacharidy v strave by mali tvorit minimum vsak? prepacte ze sa tak hlupo pytam ale skutocne sa nevyznam v tom ale snazim sa sledovat si co papam podla tabulky energ. hodnoty

lenulik6

Ahojte tak ja som sa dnes vazila a stale som na rovnakej vahe. Uz by som mala byt doslednejsia. Lebo ma to chudnutie o chvilku prestane bavit xi. No ale nezufam a pokracujem dalej. Dufam ze o tyzden bude aspon pol kilecka minus.

maros336

Zdravym vsetkych
Neviem ci sa mozem pridat do debaty kedze zakladatelka pisala len v zenskom rode ale ak potrebujete schudnut mozem vam odporucit (ako bolo aj mne odporucene od sesternice) ze na mna zabral vyrobok www.zdravy-zivot.sk ktory na moje pocudovanie zabral a som snim spokojny. Mozu to tu niektory povazovat za propagaciu a reklamu a neviem co ale mne je to jedno ci to niekto kupi alebo vyskusa ja som sa chcel len podelit z cim sa mi podarilo zatial schudnut 15kg a dufam ze to pojde aj dalej dole :D