cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
vrtačka
Puding, nech je sladky, dolezite je kolko ma kCal.
Mas to ako s jogurtom. 100g jogurtu moze mat i 400kCal i 100kCal.
Ja si davam taky, ktory ide do 2dl. Z takej hmoty sa na 3 hodiny v pohode nasytis a mas to zjedene za 3 minuty.
Mimochodom, to sa hanbis jest z plastovej nadobky? Ja sice nechodim busom, no kdekolvek mi zapipa mobil 3 hodiny, hodim laptop na zem a vyberiem zradelko. Aj ked soferujem, z tej plastovej nadobky to v pohode zjem hocikedy.
lenulik, preto treba jesť všetko s mierou, aby ťa nechytali také návaly :).
milky, ale nie je taký puding príliš sladký? ja viem, že ty máš schudnuté a si chlap, ale zase ja by som si taký nemohla dať momentálne.....
práve som si vychutnala obed - cuketa, cherry paradajky, cibuľka a troška grahamových cestovín...
ja som poľavila v pravidelnosti...vždy som inak doma, alebo v knižnici, kde jesť nemôžem a ak som tam 3 hodiny, plus predtým niečo vybaviť, potom na nákup, alebo tak, tak nejem aj 5 - 6 hodín v kuse..neviem ako to zmeniť, fakt asi acidkom alebo tak a jesť medzi utekaním na autobus...
ak by sme sa zamýšľali nad tým, čo je zdravé a čo nie, tak by sme nejedli nič :). Môžeme sa zaoberať akurát tým, čo je zdravšie a čo menej, prípadne, čo vyhovuje nášmu telu a čo nevyhovuje....
Ja mám zase chuť na pečené, toto je strašné...ja budem radšej cvičiť každý deň ako by som mala držať prísnu diétu..a mozog si stále pýta svoje. Asi si idem upiecť zase niečo z vločiek a jabĺk iba, nech je to sladké z jabĺk a nie z medu...
Ako sa vám darí?
ja som si kúpila ryžové mlieko, sladké ako fras...ach,...strašne mám chuť na mlieko a nemôžem klasické...
niekde som citala ze vlocky nie su zas az take zdrave co vy na to?
okrem toho ja som alergicka na orechy a na tych vlockach pise ze to moze obsahovat stopy orechov :( doteraz som jedla normalne ale tak nerada by som riskovala.. skutocne sa mi zuzuje vyber toho co jest s mojou alergiou...
lenulik a ktorý ti dám, ten posledný sa mi nepodaril :D. Resp. maslo som nahradila oliv. olejom a koláč sa rozpadával, ale je jedlý.....
robievam si všetko od oka ale...Buď normálne klasicky ako mám recept , ale nahradzujem bielu múku, maslo, cukor a pozmením množstvá.
Alebo potom si robievam také koláčiky:
ovsené vločky zaleješ vriacou vodou, a pridáš oliv. olej, celozrnnú múku, vajce a všetko, čo ti chutí :). ja dávam hrozienka, mandle, lieskovce, orechy, sem tam trocha horkej čokolády a upečieš ako cookies :). to ti dlho vydrží v miske zakryté a hlavne to nejesť medzi jedlami, ale ako namiesto jedla, napríklad ako desiatu, alebo raňajky..