cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
lenulik, ani ja neidem dolu s váhou, ale nohavice sú mi voľnejšie..Brucho mám spľasnuté, cítim sa lepšie. Začala som cvičiť pravidelnejšie, tak to bude asi tým.
Dnes mám neskutočnú chuť na čokoládu, veľa čokolády. Nemám doma nič sladké, jedine jablká a hrozienka. Mozog si pýta svoje a ja neviem ako to poriešiť...
a ešte by som mala otázku,
aké množstvo suchého hrachu, alebo šošovice si uvariť na jedno jedlo? mám strašnú chuť na strukoviny, ale vôbec neviem odhadnúť koľko a kedy by som toho mohla zjesť....len také samotné to budem jesť, možno si pod to upražím na troche oliv. oleja cibuľku...
Ahojte kočky,
ako sa vám darí? Nejako to tu mrzne....
Ja som sa rozhodla váhu odložiť, len sa vážim a sledujem každé deko a potom mám nervy a to som dosiahnuť nechcela. Budem sa vážiť najskôr až o mesiac ak to vydržím...Začala som ráno na lačno piť vodu, aspoň pol litra, neviem, či to je efektívne, ale mne to prečisťuje črevá. Radikálne som sa začala pridržiavať toho, čo zjem a hlavne koľko toho zjem a v akom časovom rozmedzí. Nechcem síce, aby bolo jedlo mojim pánom, ale musela som to sprísniť, lebo evidentne na mňa nič iné neplatilo :).
Vonku konečne svieti slniečko, tak verím, že budem plná energie a o chvíľu sa odhodlám na korčule a aj na bicykel :). Idem si teraz zacvičiť na hodinku...Nech sa darí baby :)
milky, no ja by som sa z pudingu nenasýtila na 3 hodiny ani náhodou :)
nie nehanbím sa jesť z plastovej nádobky, do školy a na mieste, kde sa môžem rozložiť si nosievam hoci aj polievku..ale ťažko sa zložím niekde v preplnenom autobuse, alebo na lavičke pokiaľ prší, sneží alebo mrzne. Teraz v lete to už bude jednoduchšie. V knižnici sa nesmie jesť kvôli knihám, nie preto, že by som sa hanbila :). Ale dnes som si nakúpila acidká a jablká...to sa dá aj po ceste jesť.
joooj, no cuketu ja si vychutnávam vždy :)