Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

marijam

Milky uááu 55kilo?? Gratulácia :-) Joj samozrejme, že vytvor stránku o tom..mňa to tak isto zaujíma..a aj si rada prečítam také niečo :-)
Pridaj aj rubriku o tom aby aj iný mohli napísať ako schudli svoje kilá..a ja sa rada podelím ;-)

dana660xz

milky ja by som si taku stranku urcite precitala.len smelo do toho. urcite vies kto je miro vesely, jeho pribeh pomohol vela ludom. tak preco nie aj tvoj?

Milky

Premyslam pripravit web stranku, kde popisem, ako som schudol svojich 55kg. Ale neviem, ci to niekto bude chciet vobec citat, ci to ma vobec zmysel..

megi118

ja sa stravujem podľa nej,a už mam za dva týždne 4kg dole-je to super kniha,a na nete sú aj recepty+ nejake videá,ak pojdete na Fb,dajte si do vyhľadávača
Harmonické stravovanie podľa Antónie Mačingovej-označte páči sa mi-sú tam všelijaké dobré témy.

megi118

dievčata kúpte si knihu najedzte sa do štíhlosti-je tu aj taká téma-je to super kniha,pekne zhodíte,a jete len to zdravé.

vrtacka

milky,
no pouvazujem nad tym nabuduce, ale nedrzim take doma a nemozem ist do obchodu s takymi chutkami, lebo by som vykupila pol obchodu a to myslim vazne. Dala som si vtedy dve jablka, hrozienka s jogurtom a preslo ma to nastastie.
Dnes som mala puding, sakra sladky a boli ma teraz zaludok, asi z toho bude nieco neprijemne, celkovo teraz nejem dva dni svoju stravu, ale varia iní a je mi zle od zaludka. Telo sa prisposobilo, hurá :)