cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
lenulik, nad plávaním aj ja stále polemizujem, ale kamoška ma stále nahovára, tak asi začnem chodiť, vodu zbožňujem, aj keď sa trocha obávam iných zdrav. problémov, čo som mávala z bazéna..
Ja som včera zjedla pizzu poobede, neskutočnú chuť som mala, nejedla som to už riadne dlho. A čuduj sa svete, konečne som mohla ísť normálne na wc, a konečne som prestala byť nafúknutá a brucho mi spľaslo riadne. Nechápem to vôbec. V strave som veľa nemenila, akurát som pridala viac zeleniny poobede a ráno si zvykám na chuť pohankových vločiek. A zjem dosť banánov (každý deň jeden), čo by sa nemalo, ale tým neviem odolať..
Hrdlo ma stále bolí, takže som necvičila a ani zajtra ešte nebudem asi. Ostávam len pri prechádzkach zatiaľ.
Lenulik super, gratulujem :). Len tak ďalej...Tak to chodievaš spať celkom skoro teda, ja chodievam najskôr o polnoci, väčšinou okolo 2hej.
Chorá našťastie nie som, po kvapkách a oddychu to prešlo. Som rada. Zajtra môže začínať ráno cvičením...Inak som nejako nafúknutá a nechodím tam často na wc, neviem čo sa deje, jem dostatok vlákniny, a nejedávam nič ťažké, neviem, čím to je...
Vrtacka ja sa snazim jest do tej siestej. Lebo chodim skoro spavat - okolo osmej. Akurat vcera som isla neskor lebo som cakala na jednu relaciu, nakoniec som ju ani nevidela- lebo uz som bola unavena. No a veru som uz bola riadne hladna o tej deviatej ...
Teraz akurat som dojedla tu gebuzinku vlockovu :D
NO dufam ze to nebude nic vazne, a ze ta to cim skor prejde.
lenulik, hej finišujem, tak snáď to dám :). ďakujem
Tak to dosť skoro jedávaš naposledy. Kedy chodíš spávať potom?
Ja som si včera o 20tej dala mrkvu, bola som v práci a potom ma doma taký hlad ešte chytil, že som si musela dať polystyrénový chlieb..
Dnes ma začalo bolieť hrdlo a uši a lezie na mňa nádcha asi. Takže nemôžem cvičiť, hnevá ma to, hlavne po včerajšej neskorej večeri....ach jo
lenulik, tak super teda, plaváreň je skvelá, ja by som tiež rada chodila, ale stále sa k tomu neviem dokopať, mám nejaký blok asi, alebo čo...aj keď bolo by s kým chodiť.
Ja musím byť aktívna, lebo inak som celé dni doma, alebo na brigádach, lebo píšem diplomovku a šibe mi už z toho. Bez vzduchu a pohybu mi mozog odmieta pracovať a neviem sa sústrediť potom. Preto sa snažím ráno začínať cvičením a prechádzať sa vždy, ak je to možné...
To sladké je sviňucha lákadlo..Mňa to chytí len občas, ale ak chytí tak poriadne, vtedy som rada, že jediné, čo mám v skrini je biely práškový cukor, ktorý mi nechutí a nedotkla som sa ho už polroka :)
Ahojte :-))
Vrtacka ty si teda aktivna. Ja som bola v pondelok na plavarni . chcela som ist aj vcera ale nakoniec som musela ostat dlhsie v praci tak som nebola. A uvidim ci mi to vyjde zajtra.
Po troch tyzdnoch kedy som jedla hala bala sa snazim znormalizovat. A celkom mi to ide. Vyhybam sa sladkemu co najviac :D
Milky, aj ja si to rada prečítam :). Určite napíš...
Ako pokračujete baby? mne strašne chýba nejaká podpora, kamoška na mňa pozerá, či som šiši, že prečo chcem schudnúť, pričom ona má postavu tak akurát a môže jesť od rána do noci mastné, slané, vyprážané a nepriberie...Tak sa radšej k chudnutiu nejako nevyjadrujem v mojom okolí.
Dnes som si zacvičila, včera som bola na dvojhodinovej prechádzke, večer sa pôjdem zase prejsť. Váhu som nevyťahovala teraz, ale nohavice sú mi voľnejšie. Kúpila som si tiež nohavice pred časom, ktoré som nezapla a boli mi na stehnách strašne úzke a teraz ich zapnem a sú akurát :). ešte týždeň a budem ich môcť nosiť :).
A svieti nám konečne slniečko :). Ja sa tak teším, nech už je teplejšie a vyrazím na korčule. Nech sa vám darí