cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
s tabletkami Acai Berry, cvičiť a vyhýbať sa mastným jedlám...:)
Milky
aj tak je obdivuhodné.že pri takej náročnej práci,ako je stavba domu,si ešte nájdeš čas aj na nás.
Pri takých problémoch,aké ty teraz musíš riešiť,by som schudla asi aj ja.
Málo sa hýbeme a veľa jeme a potom kilečká pribúdajú.
Ako som už písala,ja som po operácii krčnej chrbtice,s pooperačnými komplikáciami, a tak teraz nemôžem cvičiť,pohybu je málo a tak len stravou sa snažím aspoň trochu schudnúť.
Ide mi to veľmi pomaly ale ide!
lenulik, to nevadí, hlavne, že sa zase držíš, to je super, veru trpezlivosť :).
xoxo, je to práve tým, že neješ pravidelne aspoň 5krát denne. Telo sa zľaklo, že mu nedáš jesť. A začni jesť sacharidy, ak neješ sacharidy, tak sa to prejavuje chuťou na sladké. Na raňajky si daj tú zeleninu, ale s chlebíkom, alebo si daj teda vločky aspoň. Na obed tiež ryža natural, cestoviny celozrnné, alebo zemiaky. Odváž si ich, z celozrnného nezješ tak veľa, lebo ťa to zaplní a vydrží z nich aj dlhšie sýta. Hlavne jedz pravidelne, pôjde to pomalšie, ale pôjde. Ja osobne si dávam aj na večeru nejaké sacharidy, lebo chodím správať neskoro, tak okolo 19tej si kľudne dám trocha cestovín (25gramov) a k tomu zeleninu a bielkoviny. A okolo 22 jem zeleninu občas ešte, ak idem spať okolo polnoci. Neboj sa jesť :)
Ja som sa nevážila teraz, necvičila som veľa, stále ma niečo obchádza, chýba mi pohyb, veľmi, ale musím sa mu poctivo venovať. Von nestíham veľmi chodiť a vnútri to nie je ono, ale tak snažím sa. Strava ok, až na tie kilá banánov čo som schopná spráskať...
mne sa vobec nedari chudnut prave naopak pribrala som dalsie 2 kila :( neviem co robim zle a stve ma ze teraz ked je tak pekne nemozem, ist von na bicykel alebo behat ale kysnem doma tak aspon na fitlopte cvicim.
skutocne neviem co uz mam jest/nejest. neprejedam sa .. rano papam bud vajicka alebo si urobim zeleninovy salat. vecer bud ten salat alebo nieco ine. nejem 5x denne... ale chcela by som straaaasne velmi velmi schudnut.. a jemi jedno ci do leta ci do jari.. proste natrvalo a je mi jedno ako dlho to bude trvat .. len nemam motivaciu ked tie kila vybehli a nejdu dole. poradte nieco
a inak vam gratulujem k tym kileckam dole ste snazivi :))
Milky3
ešte nemáš tú svoju stránku?
Neviem sa už dočkať.
Kúpila som si knihu od Antonie Mačingovej "Najedzte sa do štíhlosti" stravoval sa niekto z vás podľa nej?
Je založená o nej téma,ale ja chcem vedieť či niekto z vás varí podľa jej receptov?