Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac

Príspevok v téme: Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
alenka1983

cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme

RNG

Uvediem sem pre zaujimavost novy dost uspesny dieteticky prostriedok, predavany draho pod menom Lipozene, co je v podstate len glucomanan, 750 mg v kazdej kapsuli, a to je znacne vodu absorbujuca vlaknina, ktora dobre rozpustena ma formu ako mukoza-hlienovity/zelatinovity roztok, ktoreho hlavny ucinok je asi brzdit absorbciu niektorych kalorickych zivin.
Pouziva sa ako posledny hit v dietetike, predosle su 7 keto DHEA a rozne spalovace tukov(termogeneracne latky).
Momentalne skusam glucomanan aj ja, lebo je uzitocny na znizovanie cukru v krvi aj pre cukrovkarov, ako som aj ja(DM2) a zaroven dufam, ze mi pomoze schudnut aj napriek jedeniu a nedostatku casu na cvicenie.
Glucomanan je z japonskehej hluzy amorphophalus konjac., ktoru japonci pouzivaju ako jedlu uz starocia.
Glucomanan je z nej vodny vytazok, kde skrob z hluzy je odstaneny.
Inac podobne mukozne latky obsahuje aj napr zelenina okra.

lenulik6

Ahojte, ako sa vam dari? Zajtra je prveho :D a ja chcem v chudnuti pritvrdit. Len ma caka zatazkavajuca skuska a tou budu velkonocne sviatky. Budem ich travit na chate so sirsou rodinou a bude kopa jedla a dobrot. Tak som zvedava ako to zvladnem.

vrtačka

ja som mala včera celé poobedie žalúdočné problémy. Takže som včera mala raňajky, obed a potom len dva suché rohlíky, dnes zatiaľ len banán, skúsim si spraviť polievku asi, ale neviem neviem, uvidím, čo to spraví. Nechápem svoj žalúdok. Možno je to od nervov, netuším...

DominiQus

Cafko, ja som schudla pomocou Dukanovej diety 25 kg... Nie je to sice 40 ako pises, ale aj tak je to podla mna dost hlavne na pomery ostatnych diet...

Na uvod to obolo tazke, hlavne celkom zasadna zmena stravy (idem podla jedalnicka na -odkaz odstránený- ), ale postupne som si zvykla... coho sa ale najviac obavam, ze priberiem ked sa skonci konsolidacna faza :/

Absolvoval to niekdo cele? Ako fungoval po diete?