cavte potrebujemems kamoskami schudnut od 30 - 45kg aby sme sa dostali do spolocenskyu akceptovatelneho stavu.
prosim tintitka 55 kilove co chcu mat 50 nepiste ( nediskriminujem ale.. :)) lebo to je fakt ina kava, ani prosim nech nepisu devy ktore sa nas chcu spytat ako pre boha sme sa dostali do takej tucnoty a preco sme sa neovladali ---- pravda ciastocne ale uz sa stalo plakat nad rozliatym mliekom nema vyznam.
Prosim iba zienky co fakt chcu schudnut a maju fakt velku nadvahu .
Hlavne prosim pridajte sa tie ktore uz vela vela schudli bude nas to motivovat.teda aby sme to mali vsetko v takom konstruktivnom charaktere a aby sme nieco aj docielili.
Dakujeme
Potrebujem schudnut vela vela vela 30 kg a viac
Ahojte, tiež by som potrebovala schudnúť aspoň 15 kg, momentálne mám 85, čo je strašné :/ už veľakrát som sa pokúšala schudnúť zdravým stravovaním no vždy som to po pár týždňoch vzdala; ale teraz už fakt koniec, lebo už je mi zo seba samej zle, koniec čipsom, čokoládam a prejedaniu sa. Chodím do školy čiže mi veľa voľného času neostáva, lebo sa dosť učím, ale do školy chodievam pešo celkom rýchlou chôdzou. Ja by som potrebovala niečo nejakú fakt že diétu ktorá by ma na začiatku úplne obmedzila v jedení a že by som trošku viac naraz schudla a potom nabehla na zdravú výživu a dodržiavala ju. Raz som ju dodržiavala asi mesiac naozaj prísne a schudla som len jedno kilo, čo bolo pre mňa dosť sklamaním a vrátila som sa k normálu.
ano Bublinka prezrad cenu :)
malaanka
snazim sa viac pit ale neviem sa premahat zodna na den skor na to idem takticky - pomalsie ale isto :)
Bublinka78
a môžeš nám prezradiť koľko ťa to stálo?
Aspoň približne.Možno by som mala o to záujem.Ďakujem
xoxo
prinúť sa piť,uvidíš,že váha pôjde dolu.Potom si tak zvykneš,že ti to už ani nepríde a budeš piť dostatok tekutín.
Ja som si robila aj pitné dni,vtedy som nič nejedla,len som pila vodu a neochutené čaje.Keď som cítila hlad,tak som sa vždy napila.
Tebe to určite neradím,len aby si dosť pila.
malaanka
no chcela by som schudnut 15-20kg ale zatial mam vahu stale na rovnako.. ja mam zas niekedy problem s tym co jedavam v skole.. kupujem si tmavsie pecivo ale k tomu vzdy jablko alebo ine ovocie (tiez ich jedavam len doobedu) ale viem ze pecivo nie je dobre :( vecer vacsinou bud ako som hovorila ta krupica alebo salat alebo nic.. citim ze mam zle stravovanie ze m niekedy to sebazaprenie ujde :(
kupila som si aj knäckenbrot namiesto bieleho peciva, velmi mi to nechuti ale povedala som si ze sa premozem :D .. chcela osm sa spytat tie knäckenbrot sa mozu jest s cim vsetkym?
ja mam ten problem ze mam alergiu na orecgy cize takenieco ako mussli alebo nejake cornflakes nemozem.. a aj malo pijem mozno aj preto mi vaha nechce ist dole ze nepijem dost..
malaanka ja som nechecla hned skocit len na zeleninu a ovocie a podobne elbo viem ze by smo to nevydrzala.. ja si to postupne davam do stravy a vymienam zemiaky za zeleninovy salat. napr. aj minuke som si ku karfiolu nedala prazene zemiaky co mamka nachystala ale urobilasom si k tomu salatik :)
xoxo
ja teraz skúšam recepty od Mačingovej,môžeš si to vygoogliť.
U mňa bol problém vo večernom maškrtení,to som nepoznala mieru.
Teraz jem na večeru cviklový šalát-uvaríš cviklu,postrúhaš alebo nakrájaš,pridáš tam konzervu hrášok s mrkvou,trochu olivového oleja a nastrúhaš na to nízkotučný syr.Cvikly si uvar 3 a konzerva 300 ml.Zasýti to výborne a množstvo nie je obmedzené.
Na obed si robievam mrkvový perkelt.
Zásada je,že ovocie dopoludnia a na večeru zelenina a nemiešať ovocie so zeleninou.
Kúpila som si knihu"najedzte sa do štíhlosti" a tam sú aj podrobné recepty na iné jedlá.
Ja mám zdrav.problémy a nemôžem cvičiť,tak to riešim aspoň stravou.A darí sa mi chudnúť.
A koľko by si chcela schudnúť?
malaanka
tak ja na rano vypijem pohar vody, v skole mam bud jogurt alebo si urobim rozok so syrom a ladovym salatom a k tomu paradajky nakrajane do umelej nadobky :) + pitny rezim t.j. cista voda alebo caj. ked sa vratim zo skoly zvyknem jest to co je navarene. polievka druhe jedlo co je rozne ale snazim sa nenaberat si plny tanier len aby som sa najedla akurat. poobede si urobim krupicu alebo si spravim zeleninovy salat podla toho naco mam chut. alebo si niekedy zvyknem na olovrant podusit jablcka nastruhane so skoricou :) mnam . a v piatky som zacala chodit na plavaren.
velmi rada si stebou budem menit nejake recepty :) som v tom zaciatocnik takze nemam nic overene ale rada sa priucim :)
xoxo
ako sa stravuješ?
Mohli by sme si vymieňať jedálničky a tak pod.
Alenka1983 a ostatné babenky
ako pokračujete v chudnutí?
Ja stojím na váhe,snažím sa zaraďovať do jedálnička recepty od Mačingovej.
Máte niekto s tým skúsenosti?
@malaanka ja chodim vonku :) chodim aj plavat. len som vela zjedla cez sviatky :) ale prisla som na to ze som nepribrala co sa tesim :-) uz len zhadzovat by bolo fajn