Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
Ja nakupujem na www.elektronickacigaretashop.com je to podla mna najvacsi obchod s ecigaretami na Slovensku maju obrovsky vyber a vsetko skladom takze na druhy den som mal uz cigaretu doma :)
Nekupujte hned cele sady e cigariet.Existuju aj jednorazovky,maju okolo 350 tahov a stoji okolo 9 eur.Ked van nebudu chutit aspon nevyhodite 50 eur oknom.
ahojte ja mam predajnu v Liptovskom Mikulasi s elektronickymi cigaretamy mam aj vebovu stranku:mild-volish.sk a aj face booku ma najdete pod menom elektronicka cigareta kto chce moze sima pridat a dozvediet sa viac.jasom rad za to co robim lebo viem ze pomaham ludom
Ja som si objednala e-cigaretu odtialto pred mesiacom, a som velmi spokojna, este som si odvtedy nezapalila, je to lacne oproti inym strankam a liquidy hlavne ovocne mi velmi chutia. Cigaretovy dym mi uz hrozne vadi.. a som spokojna s e-cigaretou.
Ja nefajčím už skoro mesiac... EC ma dostala, tiež som tomu na začiatku neveril... Moje skúsensoti ako som prestal fajčiť nájdete tu: www.zdravsia-...navody
Dôležité je si kúpiť spolahlivý model a nie najlacnejšiu EC ktorú nájdete v prvom PNS.
Ja osobne mám model eGo-W F1 a som max. spokojný (www.zdravsia-...ty)
Držím všetkým palce pri prestávaní s fajčením. Antoni.
Ja nefajčím už skoro mesiac... EC ma dostala, tiež som tomu na začiatku neveril... Moje skúsensoti ako som prestal fajčiť nájdete tu: www.zdravsia-...navody
Dôležité je si kúpiť spolahlivý model a nie najlacnejšiu EC ktorú nájdete v prvom PNS.
Ja osobne mám model eGo-W F1 a som max. spokojný (www.zdravsia-...ty)
Držím všetkým palce pri prestávaní s fajčením. Antoni.
mam otazku aku e-cigaretu si mam kupit fajscim 30denne uvazoval som o ego-t poznate to ??ako dlho vydrzi zivotnost dakujem
Dnes mi došla E-cigareta SLIM.nabila som ju na 5 hodín,parkrat potiahla ,potiahli aj dalsi doma a za hodku som si isla pofajcit.parkrat isja v pohode a potom uz nie,nedymilo sa.a predtym mi aj tiekla tekutinka ked som potiahla.je to sracka alebo nieco nerobim spravne?kto ma s touto slimkou skusenost????
Ak máš záujem zaregistrovať sa na www.e-c.sk , prosím, urob to cez odkaz: www.e-c.sk dostanem zľavu, a Ty získavaš 5% z nákupu akéhokoľvek výrobku z tohoto webshopu.
predaj elektronických cigariet musí byť zakázaný, aby mohli farmaceutické firmy zarábať na liečení rakoviny, impotencie, srdcovocievnych chorôb, mŕtvice... a štát na spotrebnej dani z cigariet.