Včera som to videla v správach, tak ma to zaujalo, hlavne ma zaujímajú osobné skúsenosti, či vám to chutilo, či ste prestali fajčiť, za koľko ste to kúpili, či to bez problémov funguje atď. Na iných fórach neviem čo je reklama a čo osobná skúsenosť :)
Elektronická cigareta - skúsenosti
asi tak. lebo doteraz som o tom ani nepocula hoci v česku o tom uz davno vedia.
To je jedna z moznosti, druha je slaby marketing na Slovensku. Realita bude najskor niekde medzi tym.
nejde mi o to ci je zdravsi, je tam nikotin a liquid, mozno je aj skodlivejsi. len ma zaujimaju osobne skusenosti. tusim to tu na slovensku moc nefrčí. asi na to ludia nemaju
je to marketing, obdobne ako nikotinove zuvacky a naplaste. Keby to realne fungovalo, bolo by po svete vela milionov ludi zavislych od nikotinovych zuvaciek.
Elektronicka cigareta je pekny imidzovy doplnok povedzme ze o nieco zdravsi ako cigareta, ale nie neskodny.
dik, niekto dalsi?
ja sice nefajcim a ani som nikdy nefajcila, ale otec mojej kamaratky fajcil velmi vela a prestal a viem, ze pouziva tu elektronicku cigaretu, a uz vobec nefajci, on bol naozaj silny fajciar, samozrejme clovek musi aj chciet, ale asi to pomohlo. a za kolko to kupili neviem..
nikto nič?